A hatóságoknál kristálytisztán le vannak írva a szabályok, azokat kell figyelembe venni – így a szakértő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Valoszinu a kinaiak elmondanak a vakcina problémáit. Legalabb olyan megbizhatosaggal, mint ahogy 1 eve a jarvanyrol kozoltek az informaciokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Azért is döbbenetes a kínai megbízhatatlanság, mert a tradicionális gyógyászatuknak magam is híve vagyok. De, csak annak.
Az érdekelne, hogy a hetvenes években gyártott textilipari termékeik hogyan készültek, mert az akkoriban még ovis elsőszülöttemnek olyan kínai pólói voltak, amelyek szín- és formatartósságával, illetve -gazdagságával verhetetlenek voltak. Csakhogy tudjam, ha méregteleníteni kell.
Sámannus
Próbálna csak valaki jelezni. Minek is hát itt meg se nézik.
kissé felnőttem
ezt én is elmondanám akár az eper tortáról is
kissé felnőttem
@Nyírfa: a használhatóság azóta átment tömegszerűségbe és maximálisan szinvonal alattiba. Ezért mondja a kereskedő : oco kici ,zokni festékoldó, bakancs tornacipő bőrgombát egyebeket oszt 2 hét használat után
Nyírfa
@kissé felnőttem: Ezért érdekel, hogy 50 évvel ezelőtt milyen technológiával dolgoztak.
kereső
Most már szakemberek!!! népszerúsitik a vakcina felvételét- azaz új magyarul az oltakozást. (csak nem azért, mert összejön a kinai/orosz üzlet???). De azért az a hülye tudatalatti, azaz Freud mester is dolgozik ám. Mit mondott Merkely Béla SOTE rektor az első ilyen videóban: hát ezt:
"Nagyon sok honfitársunk súlyosan megbetegszik, adott esetben meghal. Jól látjuk ezeket az adatokat. Ezt hatékonyan és biztonságosan csak oltással, vakcinával tudjuk elérni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.