"Az oltóanyagokkal kapcsolatos üzleti, politikai és presztízs érdekek nem fognak változni az egészen biztos," kezdte válaszát az emberi erőforrások minisztere szombati Facebook-videójában arra a kérdésre, hogy mi várható az uniós vakcinabeszerzések ügyében. Kásler Miklós szerint azok a mennyiségek, amiket lekötött az Európai Unió, azok nem elégségesek és nem számítható ki pontosan a szállításuk sem. "Nagyon remélem, hogy az a megközelítésbeli különbség oldódik Magyarországon, hogy én ezt a vakcinát szeretném, én azt a vakcinát szeretném," folytatta a miniszter. "Amik általában a propaganda hatására megjelenő véleményeket tükrözi, előítéletekre alapul nagyon sok esetben, illetve politikai rendszerekre vetítik," tette hozzá. "Ez nem politikai kérdés, ez az elemi egészségügyi érdek,"mondta Kásler. Úgy, hogy a hatperces videó elején még arról beszélt, hogy vannak és nem fognak változni politikai érdekek az oltások körül.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Az oltóanyagokkal kapcsolatos üzleti, politikai és presztízs érdekek nem fognak változni az egészen biztos."

Van arcod ezt így belenyomni a pofánkba, biztos.
Peller Anikó
"Az oltóanyagokkal kapcsolatos üzleti, politikai és presztízs érdekek nem fognak változni az egészen biztos."

Van arcod ezt így belenyomni a pofánkba, biztos.
Nessy
@Peller Anikó: Ezt nélküle is tudjuk! Nem baj, ha többet árt, mint használ, de lehet rajta "keresni" némelyeknek, akkor az rendben is van! Csak itt most nem arról van szó, hogy nem működik egy gép, hogy nem kompatibilis semmi hazai kapcsolódással. Itt most ember életekkel játszanak! Professzor úr! Mire esküdött sok évtizede? Nil Nocere!!!( Ne árts!)
cikicakk55
Akkor oltasd be magad vén mocskos az Orosz,vagy a Kínai vakcinával. Nem válogatnak a Magyar emberek,csak élni szeretnének. Mindenki jobban hisz az Europa Unió által engedélyezett vakcinákba,mint az Orosz,vagy a Kínai dokumentumok nélküli löttyökben. Tudjuk,hogy spórolni akar az állam,túl sok a nyugdíjas és a nem nyugdíjas de rokkant ember,akiknek fizetni kell ha teszik a kormánynak ha nem. Megoldásként ugye itt az eszement járványügyi törvény,ami kapkodásból és megfontolatlanságból született baromságok halmaza de lényeg,hogy hullanak az alapbetegségben szenvedők rendesen. Pár stadion árást kihoztátok a meghalt emberek nyugdíjából,de ugye kell az orosz és kínai vakcina is ahhoz,hogy aki túlélte a korona vírust,az legalább a vakcinától hulljon el. Nem hülyék az emberek. Csernobil óta tudjuk,hogy az oroszok hazudnak,titkolóznak. Kínai cuccokból amik egyszer használatos vacakok,meg tele az ország.
Peller Anikó
Na, kezdődik a műszak, mais halpástétom lesz estére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.