A vakcinának nincsen ideológiája, politikai nézete, a vakcinának csak megbízhatósága és hatékonysága van – emelte ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton a közösségi oldalán megosztott videójában.

Hollik: a brüsszeli vakcinabeszerzés megbukott
Fotó: kdnp.hu

Hollik István emlékeztetett: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Moszkvában bejelentette, hogy a magyar hatóságok által engedélyezett, Oroszországban gyártott vakcina szállítása megindulhat Magyarországra.

Úgy fogalmazott:

ma már egyre több uniós ország számára válik világossá, hogy a brüsszeli vakcinabeszerzés megbukott, az uniós országok vezetői egyre élesebben kritizálják az oltóanyag-beszerzés akadozását.

Angela Merkel kancellár nemrég azt is bejelentette: a németek támogatják az orosz vakcina európai engedélyezését – mondta, hozzátéve, hogy a magyar baloldal az első pillanattól támadja a többoldalú vakcinabeszerzést, és a magyar szakhatóságokat.

Hollik István hangsúlyozva, hogy a járvány ellen csak a tömeges oltás jelent megoldást, azt mondta: az oltóanyagok megbízhatóságát és hatékonyságát a magyar szakemberek szigorúan ellenőrzik. Azonban a baloldal még ezt is támadja, "a vakcinákkal kapcsolatban hangulatot keltenek és bizalmatlanságot akarnak teremteni", amivel ráadásul az engedélyezést végző magyar szakemberek munkáját is támadják, mert úgy gondolják, "minél rosszabb az országnak, annál jobb a baloldalnak" – tette hozzá.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal a pártpolitikai érdekeikért ismét szembefordul a magyar emberek érdekeivel, és folytatják "a halálkampányt", amit a magyar baloldal újabb mélypontjának nevezett.

(MTI)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor bukott orbán is, hiszen ő is 'Brüsszel"-és áldását adta a beszerzésre- Aláirta, mint dr. Orbán Viktor Magyarország képviseletében. Hej hollik, meglátszik, hogy az okos haj nem állja a buta fejet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Akkor bukott orbán is, hiszen ő is 'Brüsszel"-és áldását adta a beszerzésre- Aláirta, mint dr. Orbán Viktor Magyarország képviseletében. Hej hollik, meglátszik, hogy az okos haj nem állja a buta fejet.
cikicakk55
Már megint a kavarás a Fidesztől. Be is jelentette a Pfiezer cég,hogy csak egy hetet lassult a vakcina gyártás,mert bővítik az üzemet,hogy utána már naponta 2x annyi biztonságos vakcinát gyáthassanak. nem hiszem el,hogy Merkell ilyet mondott,de ha tényleg ezt mondta,akkor adassa be Ő magának és azoknak a Német embereknek akik hisznek az Oroszok dokumentum nélküli vakcinájában. Magyarország egyenlőre még Unios tagország,így nekünk olyan oltóanyagot szabadna használni amit az Unio ellenőrzött és hatásosnak is tartott. Az orsoz 50-70% biztonságot nyújtó ( de a mellékhatásokat még nem kivizsgált) termékét meg használja a Fidesz - KDNP. Bízzanak benne,hogy Isten megsegíti őket.
Nessy
Drága Hollik szócséplő! A vakcinának ellenőrzött hatásossága és minimális mellékhatása van! Ez per pillanat nem mondható el, a 100 éves technológián alapuló, 3. fázisú tesztelés, és tisztességes dokumentáció nélkül megvásárolt kínai vakcináról! Magának és családjának nyugodtan adassa be, ha annyira bízik benne!
kokopelli
@kissé felnőttem: (;-)),,,,miért érdekelné a németeket,hogy Bpest honnan veszi a VAKcínát? Igaz hogy már
a VAK lefordítása egy bizonyos negatív hozzáállást szülhet ( a "BLINDcina" kissé ß@rul cseng, gell?!(;-))
Qqberci
"a vakcinának csak megbízhatósága és hatékonysága van"

Neked meg eszed nincs, Segglik...
Peller Anikó
Na, kezdődik a műszak, mais halpástétom lesz estére.
lusta
Hát ezt ahülyét honnan szalajtották?
Kezdjük az elején.@cikicakk55: A Pfizer Inc. (NYSE: PFE)és a BioNTech SE (Nasdaq: BNTX) kidolgozott egy szállítást és kötelezettség növelő tervet. Emiatt gyártás technológiai modifikációt kellett a belga Puursban végrehajtani. Ennek következményeként január 25 és február 15 közötti időszakban az első negyedévi kötelezettségüknek megfelelő teljesítésre kerül sor. Utána növelik a kiszállítást. Ez áll a hivatalos közleményben, miután voltak olyan országok, akik erre rákérdeztek. Hülye gyerek, ha gondok vannak, előbb tájékozódj, utána lehet a sz@rral dobálózni, de a Pfizer Inc. és a BioNTech SE válaszából látható, hogy ennek a sötét véglénynek a fejére hullott vissza.
TollerBela
Én még senkitől sem hallottam azt, hogy a vakcina hülye, ellenben hollikra minden második ember ezt a megjegyzést teszi. Hogy van ez ? Már megint olyan ellenvetést tesz, aminek a tárgyában senki sem tett megjegyzést ! A vakcina ideológiájáról ő az első idióta, aki említést tesz. Tényleg ilyen alapból gazember ez a tökéletlen ? Mire számít, meg akarja úszni ? Kamikaze ? Nem a vakcina az újfasiszta hanem az a putyin meg az az orbán, aki nem képes kivárni a dolgok természetes menetét, nekik minden lassú, amit nem ők lassítanak, akadályoznak. Ronda, tetű alakok ...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@TollerBela: Azért még mindig nagy a baj ebben az országban, ha csak minden második ember mondja erre az ostobára, hogy hülye.
lusta
@cikicakk55: Maga a Szputnyik V oltóanyag egy vektoros oltóanyag és nagyonjó. Az AstraZeneca is ugyanilyen oltóanyaggal rukkolt elő. Ők az oroszokkal szorosan együttműköd(t)nek, ugyanis az oroszok előbbre voltak. Na máár most Putyin felhívta Merkelt a tipikus nem-e lehetne-e jelszóval gyártani az orosz oltóanyagot a németeknél. Ez azért is fontos, mert az orosz Novosztyi újság szerint csak fél millió oroszt oltottak eddig be ezzel az oltóanyaggal. Nincs elegendő gyártási kapacitás. Merkel csak annyit mondott, hogy semmi akadálya nincs, de csak akkor, ha már az EMA is áldását adta. Az oroszok be is nyújották az engedélyezési kérelmüket az EMA-hoz.
Itt álljunk meg egy szóra.
Ha már a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos zsebcézár ki sem látszik Putyin farpofájából és a magyar hatóság már zöld utat adott a hazai felhasználásra, miért nem gyártjuk iidehaza, hiszen lenne hol, lenne kivel és lenne hogyan.
Nem melleseleg teljesen feleslegesen vett a zseléhajú Szíjj Ártó Panama Pubi egy millió oltóanyagot, mert az orosz szállítási ütemtervből is látható, hogy az uniós beszerzés folyamatos és az így leszállított oltóanyagot sem tudják megfelelő oltási terv nélkül beadni, felhasználni. Amit még nem tudunk, mennyibe fáj ez nekünk. Az biztos, hogy az alkotmányos költség minimum 50%.
Gazella
Nahát!!! A hülyeség határtalan és nagyon ragályos!!
Sámannus
Ezek örülnek, ha üzletelhetnek minden szarral.
colibri
Ez a buta hollik - aki tv műsorokban meghívottként beszélni sem tud - milyen jogon nevez bárkit is megbukottnak? Ha valaki megbukott, az nem más, mint ő, már első pillanatban, amikor megszólalt! Orbánt is minősíti, hogy ilyen bunkókkal veszi körül magát.
A vakcinákról itt a teljes igazság: olkt.net/dr-kunetz-zsombor-ki-a-hibas-nem-brusszel-orban/
colibri
"Nem Brüsszel miatt nincsen vakcina, Brüsszel nélkül még ennyit sem kapnák, hacsak nem számítjuk a fejlődő országoknak szánt harmadosztályú vakcinákat.
Ha a Kormányt valóban érdekelné a halottak- a megbetegedettek száma, vagy a kórházi ellátás elmaradásából származó egészségkárosodások száma, akkor nem Kásler-Pintér-Müller vezetné az egészségügyet és a járványkezelést."
lemming
És ezt, hogy kell elképzelni a gyakorlatban?
A Pfizer-BioNTech és a Moderna rengeteg, egy milliárd vakcinűt akar küldeni Európába, de a brüsszeli bürokraták bénázása miatt nem tudnak.
Dugig vannak a gyártók raktárai és már el kellett kezdeni megsemmisíteni a lejárt szavatosságú vakcinákat.
Bezzegorbán!

Eközben Angliában világhíresen jól haladnak az oltással, de valamiért mégis náluk halnak meg a legtöbben jelenleg.
"Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem."
voltmárjobbis
"A vakcinának nincsen ideológiája, politikai nézete, a vakcinának csak megbízhatósága és hatékonysága van – emelte ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton a közösségi oldalán megosztott videójában."
És mi a megbízhatósága a szputnyiknak?
namihami
Cserébe ott a kínai és az orosz, ami ugyan kockázatos, de szép pénzt hoz a fideszvezetők zsebébe.
Ők már megkapták a jót, a zemberek meg érjék be a ""hasznossal"".
jesz
a brüsszeli vakcína-beszerzők szarjanak sünt!
simmering73
@lemming: Segítek megérteni. A sokkal fertőzőbb vírusmutáció van Angliában. 68 millió lakosa van, gondolom vagy 40 milliót be kéne oltani. Így hiába haladnak jól az oltással, sajnos közben nagyon sokan meghalnak.
simmering73
Hollik, te nagyon hülye. Ti buktatok meg te görény Amihez hozzá nyúltatok, minden szarrá vált ebben az országban.
voltmárjobbis
És az orbáni vakcina beszerzés: orosz/kinai? Te beoltatdod magad ezzel a szarral?
Haha!
Sámannus
Ócska zsivány hazudozó vagy ecsém. árulod a muszka vakcinát mint egy rossz lócsiszár. mindenki tudja milyen hazug áruló szarházik vagytok. azokat zsaroljátok akik lélegeztetőn tarják az országot. Az EU nélkül már régen egy koszos ruszki dácsában rophatnátok a guggolós táncot. Nincs magyar akit beolthattok, mert magyar tudást alázzátok meg. Úgy áruljátok az országot, mint egy rossz kurva a becsületét. Az önbecsülés szikrája sincs bennetek szarházikám.
bence
Azért kíváncsi lennék , hogy ez a Hollik gyerek melyikkel oltatja be magát ? Hogy nem az orosszal , nyakamra a rozsdás bökőt !
lemming
@simmering73: Csak azért fogalmaztam így, mert Orbán Angliával állította szembe az EU-t, amivel próbálta azt sugallni, hogy az EU-n kívül is van élet (Norvégiának, Angliának - a normalizálódás után l- ehet, de egy ilyen kis pöcs országnak biztos, hogy nem!)
Úgy tűnik mégsem eszik olyan forrón a kását.

Már maga az is elgondolkodtató, hogy az oltások alatt mutálódott és vált agresszívebbé, halálosabbá a vírus - pont Angliában!

(de minden építő kritikát szívesen veszek, hisz azért mert örökké élek, az nem jelenti azt, hogy okosabb vagyok, mint egy ötödikes :)
szaboria1
Holliknak a haj beültetése óta már az esze is elment. Nem tudja, hogy a kapacitástól is függ a vakcina előállítása. Az oroszok sem fognak tudni adni rögtön több milliót meg a kínaiak sem mert igen egy népes nép és nekik is kell a vakcina.
ómió
A brüsszeli efftársaknak - akárcsak idehaza - bukták tucatjai se kottyannak meg!
Peller Anikó
@ómijó: Milyen igaz, a hazai elvtársaidnak bukták tucatjai se kottyannak meg.
kissé felnőttem
ki és mikor és milyen nagyságrendben kötött szerződést nyálaska? ezt is tán 70 évre titkosítottátok? ugye nem holnapra igérték, elmondták kapacitásuk jelenleg korlátozott akkor mire tutulsz, továris putyin is csak 30 nap után ad akkor nem eben guba ja nem érted az eben gubát sajnállak
solidedge
Ezt a fideszes ámokfutó természetesen örömhírként jelentette be.
kereső
Te szarházi, te csak foglalkozz a hajaddal. Az való neked. Érdekes, hogy egyetlen európai tagállam sem követi orbán a vakcina beszerzésben- tarja magát ahhoz, hogy csak az EMA által bevizsgált és engedélyezett vakcinákkal oltatja az országa lakóit- még Merkel és Babis is! Ami meg a szerbeket illeti- a szerb kormány vastagon bele tette az dófizetők pénzét a kinai fejlesztésbe.
dr. prédikátor
hollik!!!neked is jogod van NAGYON NAGYON HÜLYÉNEK LENNI!!!
simmering73
@durbincs: Nagyon aktív vagy az utóbbi napokban, hogy a herkó verje ki a véreres f@szával az odvas tejfogaidat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.