Nincs igazuk a károgóknak, akik könnyeznek és sopánkopdnak a Színház és Filmművészeti Egyetem (SZFE) barbár szétverése miatt! Valami egészen új születik itt a Duna partján, nevezzük kinevezéses művészképzésnek. Ez az egykor jól bevált feudális módszer felújítása eredeti fideszes elemekkel gazdagítva.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a bolsevik tempó, amit az ómió félék zokogva vágynak és imádnak.
csipetke
A tavalyi év leggusztustalanabb húzása volt orbántól az SZFE szétverése.(több más dolog mellett) Hogy vidnyánszkit honnan kukázta össze vajon?Ez a rendkívül ellenszenves kövér migráncs pénzért,és némi múló hatalomért mindenre IS képes.Aztán persze talált maga mellé egy olajos embert,meg egy kiszuperált lövészt,akiknek nagyjából annyi közük van a színészképzéshez,hogy talán már voltak előadáson,viszont jó,szófogadó csicskák,akik minden aljasságot végrehajtanak.
Egy riportban az SZFE egy volt tanárát kérdezték,hogy mit tanácsol azoknak,akik most jelentkeznének a színművészetire.Azt mondta,hogy várjanak még 1-2 évet,mert semmi sem tart örökké. Valamelyik párt azt ígérte,hogy '22 után minden vissza lesz állítva az SZFE-n. Csak hát pl az Ódry-színpadot visszaadták az egyháznak,és ki tudja,még milyen aljasságokat követnek el másfél év alatt
csipetke
@csipetke: Ja,és a leendő tanárok,akiket vidnyánszki szedett össze.Csupa ismeretlen név. Vagyis ZS kategóriás tanárok fognak ZS kategóriás,"futottak még" színészeket képezni.Vajon lesznek majd egy ilyen iskolába jelentkezők?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.