Oroszországban eddig mintegy egymillió embert oltottak be.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
"... nem várt mellékhatást nem tapasztaltak..." Akkor szeretném tudni melyek a "várt" mellékhatások.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
"... nem várt mellékhatást nem tapasztaltak..." Akkor szeretném tudni melyek a "várt" mellékhatások.
kereső
@szegfue: És , hogy abból mennyi volt? És milyen jellegűek?
kereső
Mi a lófüttyöt csinál az NNk a 6 ezer orosz vakcinával, ami már december óta ott áll a hútókben? Megvizsgáltak belőle egyetlen ampullát is? Nem, De azért a hülye magyar állampolgár bizzon meg ezekben, akik ugyanolyanok mint a kormány- csak dumálnak. Arról nem is beszélve, hogy az orosz vakcina dokumentációjából hiányzik a 3.fázis anyaga, hiszen az még el sem készült- mert most vannnak ebben az időszakban . és ne is hazudjatok- mert az oroszoknál 500 ezer az oltások száma. Nem tudni, hogy milyen korosztályt oltottak, mennyi krónikus beteget, és hány olyat- akinek eddig semmi egészségügyi problémája nem volt. Na majd ha ezek az adatok meglesznek- akkor ajánlgassátok ezt a vakcinát- és ha az adatok megfelelőel, akkor adjátok ki az engedélyt. Mindaddig amig ez nincs meg- csatlakoztatok a kormány/orbán tömeggyilkos tervéhez.Angela merkel meg elsősorban azt ajánlotta fel Putyinnak, hogy segit a vakcina fejlesztésben, és amikor a fejlesztés megvan, jöhet az EMA. A magyar kormány meg várja meg, mit mond az európai gyógyszerügynökség a vakcináról.
kereső
Mit mondott Merkely a vakcina népszerűsitő video üzenetében?:
"Nagyon sok honfitársunk súlyosan megbetegszik, adott esetben meghal. Jól látjuk ezeket az adatokat. Ezt hatékonyan és biztonságosan csak oltással, vakcinával tudjuk elérni."
szegfue
@kereső: 8:29 Még sok megválaszolatlan kérdés merül fel az emberekben... pl. miért csak 6 hónapra engedélyezték?!
kereső
@sgl: Igen. a 444! - nem a reklám helye- ott a videó, ha le nem vetették De a 'szalonnán" is fenn van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.