Újabb szintre lépett a családtámogatás és az otthonteremtés – mondta a miniszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
...mit akarhatott ezzel a hülye közhellyel "mondani"?Nem ismeri az okosabb emberek fohászát:
"Uram adj annyi erőt,hogy csak akkor nyissam szóra a szám,amikor tudom,hogy mit is akarok mondani!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
...mit akarhatott ezzel a hülye közhellyel "mondani"?Nem ismeri az okosabb emberek fohászát:
"Uram adj annyi erőt,hogy csak akkor nyissam szóra a szám,amikor tudom,hogy mit is akarok mondani!"
Nessy
@Horizont: A fiam kollegája hasonló cipőbe jár! A felújítási támogatáshoz, meg már nem tudnak több hitelt felvenni. Arról nem is beszélve, hogy majd mire fizetésre kerülne a sor, mit fogadnának el, mit nem. Ez sem a szegényeket támogatja. A válások száma nem igazán a "család centrikusságot"mutatja. Mint a törlesztés elmaradása miatti kilakoltatások száma sem.
Nessy
@kokopelli: ő is ismeri azzal a módosítással:" amikor tudom, mit KELL mondani"
Málna
@Nessy: Persze, hogy nem a szegényeket támogatják. Az előző kormányok mind a munkakerülőket, a nyomorra féltucatnyi gyereket szülőket pénzelték, a Fidesz végre a normálisan élő, adófizető családokat segíti. Mindenkinek az az érdeke, hogy az utóbbiak sokasodjanak- arról nem is beszélve, hogy a mélyszegénységben élők a kormány segítsége nélkül is szaporodnak, mint a nyulak. Úgy tűnik, nincs szükségük ehhez támogatásra.
Azt meg nem is értem, ha valaki nem ért egyet azzal, hogy az vegyen ki a közösből, aki tesz is bele.
kokopelli
@Nessy: ...irigylem a csajt,hogy beutazta a glóbust,és erre a tanulmányra ideje volt!A több száz családot,ahol ő
hetekig ill.hónapokig maradt csak sajnálni tudom!...őt meg irigylem a "határnélküli nyeltudásáért!
Nessy
@Málna: Hogy írta a költő? " Ha majd a bőség kosarából mind egyaránt vehet".
Per pillanat meg van az a kör, amelyik kirámolja eme kosarat, és az alján marad valami a plebsznek is. Egyébként nem a pénzért szültünk egykor gyereket! Igaz, volt a három gyerekért lakás program, aminek az eredménye gyakran a "kulcsos gyerekek lettek".
Málna
@Nessy: Igen, ez a baj, hogy sokan csak venni akarnak abból a kosárból, belerakni már nem. Rossz hozzáálkás. Amit a kormány most ad, abból jut mindenkinek, aki dokgozik és családot alapít. Ennyi kell hozzá.
Nyírfa
Csak a magyarok szeretik a családjaikat, ez azért van, mert kiválasztott nép vagyunk, immár ezer éve.
Előtte is, természetesen, csak akkoriban még nem voltunk a tudatában, erre várnunk kellett Orbán Viktor megszületéséig, aki elhozta nekünk a felismerések korát.
A békét meg annyira szeretjük, hogy inkább ráhagyjuk a terheltekre a rögeszméiket, hogy mellettük is működtethessük az országunkat. Persze, előfordul, hogy betelik a pohár, s Jézus nyomán - mivel ő is magyar származású, Kásler honfitárs bármikor képes bizonyítani -, ostort ragadunk a kezünkbe, hogy kiverjük a farizeusokat a Templomunkból.
Málna
@Horizont: Rosszul gondolod. Máskor kérdezz meg, ne te mondd meg, hogy én mit gondolok. Látod, ez a gond veletek, kitaláltok valamit, és azt tényként tálaljátok. Akkor is, ha nem igaz. Nem is érdekel titeket a valóság, elvagytok azzal, amit elképzeltek magatoknak. Magyarul hülyítitek egymást és saját magatokat is. Mindketten tudjuk, hogy lenne időd és energiád az igazságra, csak nem érdekel. Még a végén kiderülne, hogy nincs igazad és nem lenne miért fröcsögni. És akkor mi értelme lenne az életednek?
Málna
@Horizont: Az imént bizonyítottad, hogy nem tudod, miről mi a véleményem. Erről beszéltem...Felfogtad egyáltalán?
Egy korsó hideg barna
Na megszólalt novák hp művésznö
Még szerencse, hogy ebéd után vagyok.
Aki Én
@Málna: Áruld már el némber, hogy mi a jó abban a becsületesen dolgozó, adózó magyar családoknak, ha a kormány olyanokat támogat abból, akiknek több van, mint az átlag magyarnak. Mi a jó abban, hogy olyanok kapnak közpénzt, akik nem szorulnak rá? Sőt, mi a jó abban, hogy minél kevésbé szorul rá, annál többet kap?
Jobb helyeken nem azok kapnak adókedvezményt, akik magasabb jövedelműek. Ott nem azok 10 milliós családi autójába száll bele anyagilag az is, akinek nincsen 10 milliós autója. De hát mit várunk ott, ahol világjárvány idején háromszor annyit költenek sportra, mint amennyit az eü-re... Meg mit várunk attól, aki ebben nem talál kivetnivalót, sőt.
Egyébként senki nem mondta, hogy a lumpen, munkakerülő... alakokat kell támogatni. Az sem volna helyes.
Te tényleg ennyire tájékozatlan vagy, vagy ennyire aljas?
Málna
@Aki Én: Ha senki nem mondta, hogy a munkakerülőket kell támogatni, akkor mi a gond? Merthogy a dolgozó, családos embereket támogatják.
És azért nem baj, hogy jó anyagiakkal rendelkező emberek is kapnak belőle, mert egyrészt ők többet is tesznek a közösbe, másrészt mivel ők már bizonyították, hogy képesek a boldogulásra, így jó eséllyel a gyerekeik is jó adófizetők lesznek, nem segélyen tengődők. Így ők termelik majd ki a mi nyugdíjunkat.
Remélem, érted, amit írtam.
Aki Én
@Málna: ...sajnos értem. Demagóg butaság, gyenge magyarázkodási kísérlet IQ 30-oknak. Te viszont nem értettél, már egy felesleges kérdéssel indítottál, pedig kifejtettem a véleményem. Sőt, azt láthatjuk a jóléti társadalmakban.
Málna
@Aki Én: "Demagóg butaság, gyenge magyarázkodási kísérlet IQ 30-oknak."
Micsoda érvek!:-) Egyszerűen nem tudsz érdemben reagálni a logikus gondolataimra. De akkor legalább maradnál csendben.
Aki Én
@Málna: ...nem, nem logikusak a gondolataid. Érvek hiányolása nálad? Ez vicces :)
Én már elmondtam a gondolatomat, nem akarom ismételni azért, mert te nem fogod fel. Ha százszor leírnám, akkor is hiányolnád, mert te ezzel játszol, ez a buta és átlátszó taktikád.
Te, Fekete Lovag, te...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.