Kilépett a Demokratikus Koalícióból a párt két III. kerületi tagja, Rózsa László és Hazai András. A távozó politikusok telefonon tájékoztatták Gyurcsány Ferenc pártelnököt, aki tudomásul vette a döntést írta meg a Telex.

Mindkét politikus csalódott Gyurcsány Ferencben, ez volt a kilépésük oka nyilatkozták telefonon a Telexnek.

A DK egy nagy és professzionális párt, de minél nagyobb, annál kevesebb benne a lélek

– mondta Rózsa László.

Hazai András – aki a DK 2011-es megalapítása óta a párt tagja volt – azt mondta a lapnak, hogy azért csalódtak Gyurcsányban, mert nem tartotta be a korábban nekik tett ígéreteit. Ennél többet azonban nem árultak el a történtekről.

A DK-ból kilépésükkel egy időben lemondtak a III. kerületi önkormányzaton belüli vezető pozícióikról. Hazai a kerület alpolgármestere volt, Rózsa pedig képviselő, aki egyébként a kerület egészségügyi bizottságát vezette mostanáig. A politikusok azt mondták lapunknak, hogy továbbra is támogatják Kiss László, egyébként DK-s polgármestert és az ellenzéki együttműködést a kerületben.

Forrás:Telex

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Csalódott?!?!""
Meg kell a szívnek szakadni. Vagy esetleg a Viktor vastagabb boritékot adott át az asztal alatt. És csupán annyit mondott, hogy ""Majd kérünk tőled valamit!"" és valamikor...
Nincs az a 2022 már olyan messze.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@terlasz: Mennyi pénzt kaphat az Óbudai Hírek az orbántól,mivel nagyon aljas a Pesti Tv-re hajazó hangvétellel fidessnyalonc szöveggel eteti az olvasóit!!!???
terlasz
@surdilloFUJT: Az igaz,hogy aljasul van megfogalmazva, de nem alaptalan a felvetésük.
ómió
Már "nem hozza a formáját" a Böszme?
Afra
@ómió: Te "még tudsz megszólalni", gyökér palánta?
ómió
@Afra: Romlik a látásod? Gyökérpalántát láttál a tükörben, miközben már kifejlett gyökér vagy!? És, amit "mellélátsz", azt is a másikra hazudod? Nálad jobb efftársat a tiéid már el se képzelhetnének!
Afra
@ómió: Bégess birka gyökér...És hamarosan a sötétség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.