Az LMP azt kezdeményezi, hogy a pedagógusok minél előbb kapják meg a koronavírus elleni oltásokat.

Hohn Krisztina országgyűlési képviselő vasárnap a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón hangsúlyozta, az idén érettségiző diákoknak fontos lenne, hogy tanáraik ne csak az online felületeken, hanem személyesen is segíthessék őket a felkészülésben.

Emellett a pedagógusok gyors oltáshoz jutását indokolja az is, hogy közöttük nagy számban vannak a veszélyeztetett korosztályba tartozók

- tette hozzá az ellenzéki politikus.

Az LMP képviselője kitért arra is: a kormánynak sokkal jobb tájékoztatást kellene adnia a különböző vakcinákról, hogy javuljon az oltási kedv.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Egyetértek!Csak tudnám ki a t...m ez a krisztike?Nagyon birom 2%-kal szórják az észt!
namihami
MELYIKET?
Mert ez itt a kutyus temetkezési helye. Gondolom, hogy az oroszért vagy a kínaiért nem tolonganak ők se.
emerencia
Magyarországon nem zárták be a nem napi cikkeket értékesítő boltokat, így sokkal több ember érintkezik közvetenűl egymással mint más országokban. A lakosság boldogan megy shoppingolni és nagyon sokan mennek az eladó közvetlen közelébe kérdezősködni. Különösen veszélyesek azok az eladáshelyek, ahol nincs fizikai akadály a személyzet és a vevők közt. Ez még több embert érint mint az iskola. Az MSZP az egyedüli, aki felismerte, hogy a kiskereskedelmi alkalmazottak semmivel nincsenek kevésbé veszélyben mint a pedagógusok.

www.atv.hu/videok/video-20210121-mszp-minel-hamarabb-oltsak-be-a-kiskereskedelmi-dolgozokat-es-a-tanarokat?fbclid=IwAR1B1cZ_QZYQJ7uDtBu9aHEJ5tYyZH0MFAES_IzuUm-ylgLxgci4hfiXnMA
emerencia
"Emellett a pedagógusok gyors oltáshoz jutását indokolja az is, hogy közöttük nagy számban vannak a veszélyeztetett korosztályba tartozók" A Bajnai kormány 50 feletti emberekre is kiszabott nyugdíjkorhatár emelése (2009) következtében nagyon sok 60 feletti, krónikus betegségekkel élő ember dolgozik jelenleg olyan nem pedagógusi munkakörben, ahol kénytelen testközelben lenni sok-sok idegennel. Nekik is járna mihamarabb az EU által jóváhagyott oltásból nemcsak a saját egészségük, hanem az országos járványterjedés lassítása érdekében is. A kiskereskedők és pedagógusok önmaguk és a velük kapcsolatban állók egy nagy csoportot alkotnak. Beoltásunkkal jelentősen lassítható lenne a járvány ergo mindannyian hamarabb visszakapnánk a régi életünket, s a gazdaság is gyorsabban kelhetne életre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.