Az MSZP felszólítja a kormányt, vegyen példát arról, miként segíti Ausztria, illetve a többi visegrádi ország a munkavállalóit a koronavírus-járvány okozta válságban – mondta a szocialisták elnökhelyettese vasárnap a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

Komjáthi Imre úgy fogalmazott, a magyar kormány alternatív valóságban él, érdemi segítség helyett pedig csak a felelősséget hárítja a járvánnyal kapcsolatban.

Kiemelte, a kabinet jó példát vehetne Ausztriáról, Orbán Viktor "mintalaborjáról", ahol megfelelő módszert dolgoztak ki a munkavállalók támogatására, továbbá elősegítik a tömeges, akár munkahelyi tesztelést is.

Az MSZP ismételten követeli a százszázalékos táppénzt a koronavírus miatt karanténba került munkavállalóknak, valamint az álláskeresési járadék 9 hónapra és legalább 100 ezer forintra bővítését

- fejtette ki az ellenzéki politikus, aki arra is újra felszólította a kabinetet, hogy intézkedéseivel kapcsolatban kérje ki a szakszervezetek véleményét.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Komjáthi úr! Mikor lesz a következő kerítéshez-láncolás?...most a Dunaferr-esek vennék jónéven, ha az emeszpé előadna egy kerítéshezláncolós műsort...persze maszkban...nagy buli lenne...
kissé felnőttem
gondolkodj már ! eddig lesöpörtek mindent majd most mi lesz a szó elszáll ám, süketek, csak ők vannak nép alig, meg az ellenség ,soros és a szegénység .
Lepényleső
...s legalább olyan eredményes lesz a felkérés,mint a lónak imádkozás?
vitriol
A kormány előbb vesz példát putyinról és erdoganról, mint bármelyik EU-s tagállamról, mert ilyen rossz járványkezelés Európában sehol nem volt, mint nálunk. Az EU-tól járványkezelésre kapott milliárdokat haverok kapták és jelenleg is azoknak osztogat orbán.
ómió
A saját, efftársi gyakorlat népzsebit most nem forszírozza?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.