"A vakcinának nincsen sem idológiája, sem pedig politikai nézetei. Két dolog számít az oltásnál, ez pedig a megbízhatósága és a hatékonysága. Ebbe a politika nem szólhat bele, ezt a magyar szakemberek ellenőrzik. " - írja Hollik István Facebook-oldalán. Mint olvasható: "Éppen ezért álságos, amit a Gyurcsány vezette baloldal művel. Ők ahelyett, hogy segítenék a védekezést, politikai haszonszerzés miatt támadják a vakcinát. Itt az ideje, hogy Gyurcsány és csatlósai befejezzék a felelőtlen, hatalomittas politizálást! "

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@namihami: Az egymásra licitáló idióta talpnyaló nyilatkozóknál ez már valami fertőzés, ami gyorsabban terjed kis hazánkban, mint a COVID.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez a Pityu imádnivaló. Csak folynak az egyhangú órák és akkor jön egy újabb ""hollikizmus"" és még az ég is fényre derül.
Nem lenne, ki kéne találni. (és nincs egyedül...a Rezsibuzink (is) biztos pont mellette)
Nessy
@namihami: Az egymásra licitáló idióta talpnyaló nyilatkozóknál ez már valami fertőzés, ami gyorsabban terjed kis hazánkban, mint a COVID.
Béla333
Állandó izgalmi állapotban kell tartani a Fideszes fanatikusokat! Ha kimarad egy nap baromság nélkül, akkor lanyhul a gyűlölködés...
gina
Ez volt az év vicce. és ezt pont egy alja szemét fideszes irogatja,,,,???
lemming
"Kínos dolog derült ki az orosz vakcinával kapcsolatban. Noha Kásler miniszter már decemberben elbüszkélkedett azzal, hogy kaptunk 6000 dózis Szputyik V-t az oroszoktól, és elkezdődik ennek a vakcinának a bevizsgálása, mostanra kiderült, ezek az oltóampullák azóta is a fagyasztóban vannak. Úgy engedélyezte – vészhelyzetre hivatkozva – az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet a Szputnyikot, hogy egyetlen kísérletet sem hajtott végre."

hirklikk.hu/kozelet/tovabb-titkolozik-a-kormany/375988/
emerencia
Hatalomittas csak az lehet, akinek hatalma van. Hollik elismerte, hogy Gyurcsány és társai hatalomra kerültek. O1G már nincs hatalmon?
Peller Anikó
"Minek alapján értékelt látatlanban pozitívan az OGYÉI?"

Háta kásler azt mondta, hogy a viktor azt mondta, hogy gyorsan kel, mert akciós a sputnik.
verőce21
Gyurcsánynál nem az a kritika, hogy lopni fog, hanem, hogy brutálisan rosszul kormányzott, amikor miniszterelnök volt.
Nessy
@verőce21: De lemondott. Az egyik legnagyobb hibája az volt, hogy az ellenzékét nem ellenségként, hanem értelmes emberekként kezelte! Nem lépett időben a Kossuth téri camping, és a délutánonkénti fidesz uszítás ellen. Ilyen ma már nincs! Ma már az ellenzék az ellenség, úgyis kezeli pártunk és kormányunk! Lásd a mostani, ellenzéki önkormányzatok, és az ott élők elleni bosszúhadjáratot. Meg még lehetne sorolni, de hosszú lenne a lista.
kereső
@verőce21: Ezért nem lesz miniszterelnök, sőt jelölt sem. Bár azóta sokat változott- "benőtt a feje lágya"))))))
Aki Én
,,Két dolog számít az oltásnál, ez pedig a megbízhatósága és a hatékonysága."
A bizalmat meg azzal lehet fokozni, hogy a vizsgált és a tömegesen beadni kívánt vakcinák megegyeznek.
Értem, hogy a gecik nem szeretnék ha ez lenne a téma, de mégiscsak.
verőce21
Sem a képzettsége, sem a kvalitásai nem voltak meg Láriferinek a kormányzáshoz...
"Kell még valamit mondanom, Ildikó?" @Nessy: @kereső:
Nessy
@verőce21: Minő "szerencse", hogy Orbánnak meg van!
kereső
@sgl: Nem sokan vannak, akik hallották előadását a "Közgázon"- papirok nélkül, csak diákat vetitett a jobb érthetőség kedvéért. orbán mikor tartana jogból előadást az ELTÉN???
Azt sem sokan tudják, hogy egy amerikai nobel dija közgazdász könyvének 7 fejezetben szerzője, ill. társszerzője.
vitriol
hollik a fidesz holdudvar leghátsó soraiból kukorékol, mert soha nem mondott el még egyetlen értelmes mondatot sem, viszont azért hagyják megszólalni, mert gyurcsányozni még ő is tud. Azzal meg néhány szerencstlen fideszes nincs tisztában, hogy már csak a leghülyébbek élnek ezzel a fegyverrel: a gyurcsányozással.
Aki Én
@verőce21: Orbánnak, meg legfőbb embereinek egészen konkrétan nem volt munkahelyük, egy percet nem dolgoztak a politizálás előtt. A KISZ titkárság nem az!!!
Persze Gyurcsánnyal szemben, ha már őt említed a témában, és nem a gazdádat.
Te tényleg ennyire agyatlan vagy?
kissé felnőttem
én nem mernék megszólalni politikai haszonszerzés témában, ebben tarolsz csak a mondandód tartalma 99 % ban bice -bóca ha érted
Qqberci
Elkelne már egy szájkosár erre a segglikra...
verőce21
Mennyi ostoba "demokratát" hordoz a föld a hátán!
kereső
@sgl: Szerintem meg politikai progresszióban megelőzte a kort amelyben éltünk 2000-2010 között, és nem voltak partnerei -az mszp nem lehetett, az szdsz meg közelebb állt az akkori fideSS-hez, mint Gyurcsány országviziójához, amit szerintem egyetlen mondata fejezett ki : Több lehetőség lent, több felelősség fent. Mondta ezt egy milliárdos- na ezért kellett lejáratni, kicsinálni politikailag teljesen, mert az akkoori oligarcháknak csányi, széles, az mszp vagyonosai puchék ezt azért már mégsem engedhették. Te is elfelejted, hogy egy olyan párttal a háta mögött , mint az mszp (mindig hátranézve), és egy olyan koaliciós partnerrel???, mint az akkorra magából és eredeti céljaitól teljesen elfordult szdsz-el egyszerúen csak rosszul kormányozhatott. És ehhez jött egy jó adag rossz emberismeret- a túlzott naivitás. Gondolom én, hogy az az akkoori mszp nagyfejúi úgy gondolták, jó lesz Ő Medgyesy után, fiatal, gyakorlatlan- lehet majd irányitáni. Eggyel nem számoltak:hogy konok, és ütésálló. Ha jól belegondolok, és visszaemlékszem a párt már akkor is fél szemmel azt nézt, hogy a "viktoor mit szól hozzá", mint most is.Most meg már az akkori demokráciánk sincs.
Nessy
És arról mi a véleménye szócséplő NERtárs, hogy a jövőben a kormány dönt a beszerezhető vakcinákról?? Hogy is van ez a "politika nem szólhat bele"? Vagy értsük úgy, hogy nem "beleszól", hanem dönt, elsősorban a miniszterelnök, mint az utóbbi napokban? Tiszta csinn, bumm cirkusz. Bukfenc mindent tud! Kisebb gond lenne, ha nem emberek életével, egészségével kufárkodnának.
lemming
Mellkason foglak fejelni és hidd el, jól csinálom!
Peller Anikó
@kereső: "És ehhez jött egy jó adag rossz emberismeret + a túlzott naivitás."

Ez a korrekt jellemzés. Gyurcsány tisztességes, ezért kell még mindig őt taposni, nincs rajta fogás. Nem számított arra, hogy a cigányság teljes fegyvertára ellen kell harcolnia.

Elkövetett néhány durva hibát, nem torolta meg Pest feldúlását, majd odadobta a gyeplőt a fidesznek, lemondott. Aztán meg kiment az arab hordához a szerbekhez jópofizni, óriási hiba volt. Mindegyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.