A kommunista állambiztonság a párt megrendelésére dolgozott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez lehet a magyarázata, hogy a Fidesz (vezetőivel az élen) foggal-körömmel kűzdenek az átvilágítás(uk) ellen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez lehet a magyarázata, hogy a Fidesz (vezetőivel az élen) foggal-körömmel kűzdenek az átvilágítás(uk) ellen.
Clavigo
@Csizmás Kond: Pl. az obsitos Társadalmi együttműködőre... Orbánra..
namihami
@Csizmás Kond: Például éppen a Mi Istenünkre. Akiről még fényképes bizonyíték is akad. Persze, amíg nem lehet (SZABAD-TILOS) a vizsgálat, addig bátran rávághatja, hogy hamisítvány.
A Fidesz jónéhány prominenséről pedig nemcsak papír van, de saját szemmel is láthattuk a szocialista életben betöltött szerepüket és tevékenységeiket. Ami a politikai életben éppúgy megvolt, mint az irodalmi és újságíróiban.
Tényleg kéred-igényled a neveket? (ugye, nem?!?!)
namihami
@Csizmás Kond: Körülnéztem és úgy látom, nem vagyunk ketten-egyek. De, remélem, a nézeteink lehetnek hasonlóak vagy közel azonosak. A fenti kérdésben pl. szinte megegyezik.
Csizmás Kond
@namihami: ...hami...soha nem álltam olyan semmi mellé amiben nem hittem volna...
Eladott Ország
A fidesz politikája tökéletes folytatása a Magyar Szocialista Munkáspárt munkájának
youtu.be/obr2LFGASMc
Címzett: Kövér László, az Országgyűlés elnöke
Tárgy: Törvényjavaslat benyújtása
Benyújtó: Dr. Keresztes László Lóránt (LMP), Csárdi Antal (LMP), Demeter Márta (LMP),
Hohn Krisztina (LMP), Schmuck Erzsébet (LMP), Ungár Péter (LMP)
Törvényjavaslat címe: Az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről, valamint az állampárti
vezetők és a diktatúra állambiztonsága hivatásos állományának egyes közhivatalok viseléséből
való kizárása érdekében szükséges törvénymódosításokról
www.parlament.hu/irom41/07193/07193.pdf
namihami
@Csizmás Kond: Egy pillanatig nem feltételeztem, hogy Te nem hiszel abban, amit leírsz. Az, hogy Orbán spicli volt-e, az csak roppant erős gyanú (mivel a tisztázást nem engedi--s nyilván nem véletlenül, az szintén csak rátesz egy lapáttal), de a többi Fidesz-prominensnek a szocialista szférában betöltött (és nem is alacsony) pozíciója TÉNY.
Ezeket pedig, bár hiszed vagy nemhiszed, odaállsz vagy sem, kár vitatkozni.
Csizmás Kond
@namihami: Orbán már csak a koránál fogba nem lehetett spicli...de akinek fogalma sincs az meg sem tudja gondolni. Ahhoz hogy valakit beépítsenek kellett legyen valaki és ahhoz idő, képzettsége és képessége is...szóval az egész bolondmese hülyegyerekeknek.
Clavigo
@Csizmás Kond: Ez a Retek a legjobb haverjáról Simicskáról ( is ) jelentett,,sorkatonaként...Gondolom,,állandó " kimarcsiért "... hétvégi eltávokért.. Aztán közbejött a rendszerváltás,,nem tudott " tovább fejlődni ".. Egyébként felvázolnád,,hogy Orbán és a Kondája miért nem engedi nyilvánossá tenni az ügynökaktákat ??
Clavigo
@namihami: Nézeteink azonosak..!! :) :)
kissé felnőttem
na ez a műsor neve 19,54 Jóestét gyerekek ...ismerős ugye ? akkor ki volt az a Horváth István belügyminiszter ?
hány országban jártak amikor más alig kapott útlevelet? ma itt nem kéne ám pelenkát mosni Főleg mert senki nem ostoba a szarosat meg eldobni. Módszertani elmaradások látszanak ám beszervezésileg. Kiszes sem volt senki csak a mesébe, meg szochazás kitüntetés is csak varázslat része volt..A pap ment hazafelé az országuton megállt egy autó és ... jónapot,
Csizmás Kond
@Clavigo: ...gondolom jártál óvodába, iskolába és néha te is jelentettél az óvonéninek tanítónéninek hogy a másik milyen csínyt csinált...de maradjunk Orbánnál...gondolom van rá bizonyítékod is és azt is el tudod mondani mit jelentett.
Clavigo
@Csizmás Kond: Az oviban én csináltam a " csínyt ".. Egyébként hagyjuk,,reménytelen vagy. Még valami.. Orbánt mikor " világitják át " nemzetbiztonságilag ..?? Ne válaszolj,,,,,Kibaszott fárasztó,,és főleg agyatlan vagy.
kissé felnőttem
tavaris ucsityelnyica ja vam rapartuju nyikto nye at szusztvuje ja hogy nem érted ? hát hol nőttél fel,
Csizmás Kond
@namihami: 18:04. te kérted meg hogy helyetted válaszoljon ?
Csizmás Kond
Amugy ügynöklista...nem kell kutakodni sem, ma a dobrevpárt az altusz cégén keresztül pénzért hivatalosan jelent brüszelnek Magyarországról... keresve sem találni ennél aljasabb dolgot.
namihami
@Csizmás Kond: 13.19: Olvasd el a 16.04-kor általam írottakat. Abban már benne a válasz.
namihami
@Clavigo: 09.02: A Cicus azt akarja bemesélni nekünk/nekem, hogy az állampárti spiclik felvétele csak 50 éves kor felett történhetett. Ezek szerint neki a Füstös18-20-22 éves akkori kora kizáró ok. Vajon szerinte hány éves korukban hívtak be katonának a szocialista rendszerben?
Vajon miért éppen az a hír róla, hogy a katonai idejében volt besúgó?
Csizmás Kond
@namihami: Azt elolvastam és azért is kérdeztem. Ami a spiclikort illeti csak fantáziálsz. Oda hogy valakinek értékeljék a jelentését és ne csak meghallgassák ahhoz mint írtam idő, tapasztalat és ahhoz mért szint kellet a pozícióban. ...amúgy szerinted egy katona mit tudott volna jelenteni egy másik katonáról vagy akár tisztről...mert biztos vagyok benne hogy fogalmad sincs, csak a szokásos ellenzéki hakellhanem okoskodás.
namihami
@Csizmás Kond: Ezt úgy írod, mintha akár a jelentés megírásában, akár az elolvasásában komoly gyakorlatod lenne. Taníts, óh Bölcs!
Egyébiránt, akár egy katona is jelenthetett mondjuk szervezkedést, lázítást és hasonlókat. Ami egy munkahelyen dolgozóra is igaz lehetett. De jelenthetett akár csak egy engedély nélküli kimaradást és hasonlót (oké, ez apróság--de mint tudjuk, ""jóemberek"" mindig voltak) és ez spicliskedés.
Csizmás Kond
@namihami: ..ja..katona meg szervezkedő lázadás...gondolom szereted az akciósfilmeket...:)
Az engedély nélküli kimaradás pedig jelentés nélkül is észreveszik...
Aki Én
@Csizmás Kond: Elég hülyén adod a kéretlen védőügyvédet. Ha rajtad múlna, már sitten lenne a nemzeti-beteg.
Azzal meg ne is foglalkozz, hogy több tucatszor leszavazták az ügynöklista nyilvánosságát, pedig azzal kampányoltak.
Hogy a te fejedben nem áll össze a kép, az rendben is van, hiszen ismerünk.
nezelodo
Megértem, hogy van aki foggal körömmel tagadja annak a besúgó rendszernek még a létezését is, amely a falusi tahó segédrendőrtől az egyházak püspökeiig terjed, magába foglalva a társadalom szinte valamennyi rétegének erre kapható "hajlékony" részét, ahogy most is így van.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...úgyérzed védelek ? ha tényleg a változás után az első pillanattól nyilvánosságra hozták volna a besúgók listáját ma te itt nem zavarnád a vizet sőt ellenzék se lenne szabadon csak a börtönbe...emlékszel még amikor már annyi pátraktívista volt bezárva hogy bent akár kobferenciára is elegen lettek volna ?
Elbaszták és most ezért sipítoztok itt ennyien ! Nem harminc valahány évvel utána kell károgni hanem akkor kellett volna csak az volt a baj hogy épp azok ültek akkor is a polcra és amit lehetett megsemmísitettek, most meg ajvékolnak hogy Orbán miért nem akarja nyilvánosságra hozni...
Aki Én
@Csizmás Kond: Tényleg úgy gondolod, hogy ha az ellenzékre lenne kompromittáló, akkor a ge-ci visszafogná magát? Viccelsz, ugye?
És ezt 10 éve kellett volna, a kétharmados ge-cinek.
Nincssok agyad, hát használd.
Az sem zavar, hogy megint átbasztak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.