- „Nem politikai kérdés a vakcina, hanem egy egészségügyi kérdés” – Orbán Viktor miniszterelnök, november 20. - „Szerintem a vakcinakérdést átpolitizálni nem helyes, sőt mi több, felelőtlenség és ostobaság is” – Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, november 24. - „A futball lehet politikai kérdés, de a vakcina beszerzése nem” – Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter december 2. - „Az uniót sem szabad olyasmiért felelőssé tenni, ami nem igazságos vagy nem méltányos, ezért nem róhatjuk föl Brüsszelnek azt, hogy a gyártók nem tudják pontosan megmondani a szállítási időpontokat és mennyiségeket” – Orbán Viktor miniszterelnök, január 3. - „Hibázott Brüsszel, hiszen emberélet nem múlhat pénzen” – Menczer Tamás, január 5. - „Mindenki azt várta a brüsszeli hitegetés alapján, hogy a tavalyi év végén, az idei év elején az Európai Unióban hatalmas sebességgel beindul az oltás, aminek...

Forrás: telex.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@Gazella: A cikkben is világosan le vagyon írva, az EB a tagállamok képviselőinek, vezetőinek megállapodása alapján cselekszik. Ebből következik, hogy minden egyes brüsszelezésnél szembe köpi magát a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Lényegtelen mi van. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk ezerrel fog brüsszelezni.
Gazella
Nem jogosan. De brüsszelezik ész nélkül. Addig amig el nem megy megint pávatáncolni a dagadék.
lusta
@Gazella: A cikkben is világosan le vagyon írva, az EB a tagállamok képviselőinek, vezetőinek megállapodása alapján cselekszik. Ebből következik, hogy minden egyes brüsszelezésnél szembe köpi magát a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk.
csipetke
Mé'? Volt már olyan nap,hogy az orbán-banda ne köpködjön valakire/valakikre? Naugye..Ezeknek ez be van ívódva a sejtjeikbe,sulykolni,hogy minden,és mindenki sz@r, a magyar kormány/orbán az érték,a tévedhetetlen,az igazmondó,a tisztakezű,becsületes, a talpig keresztény/ERESZtény,stb. Sajnos megtapasztalhattuk mindennek az ellenkezőjét.
lusta
Nem mellesleg a tömeges oltóanyaggal nem tudnának mit kezdeni, ugyanis oltási terv ahogy nem volt, úgy továbbra sincs.
Nessy
@lusta:Vagy ez is olyan, mint az Alaptörvényünk, állandóan változik!
Gazella
@lusta: de egy helybwn toporog a lusta nép. Semmi nem fog történni, nem túntet a magyar.
szegfue
@lemming: 8:00 Remek! Jót nevettem rajta.:)
lusta
@Gazella: Hogy is írta Moldova? Pofázni könnyű, mert azt fekve is lehet.
kissé felnőttem
és akkor a szájukból segget csinálnak,
pedig nem szokás abba a tányérba rondítani amiből enni adnak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.