Jakab elmondása szerint az oltási hajlandóság növekedésével, az oltott személyek számának növekedésével tudjuk csak visszaszorítani a járványügyi intézkedéseket.

(Forrás: 168 óra)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
mi mást mondhatna orbán csicskája??? most arra játszanak, a rendkívüli jogrend fennmaradhasson választásokig...és ahhoz itt vannak ezek a gerinctelen férgek,mint a jakab!!
Pálinkás Pál
mi mást mondhatna orbán csicskája??? most arra játszanak, a rendkívüli jogrend fennmaradhasson választásokig...és ahhoz itt vannak ezek a gerinctelen férgek,mint a jakab!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Egyet értek. Addig meg lehet kopasztani az ellenzéki városokat, csődbe lehet vinni Budapestet, áttolják a határontúliaknak a közvagyon egy részét, a maradékot az alapítványaikba fektetik, illetve fideszes nagyberuházásokba, fenntartják a gyülekezési szabadság tilalmát a kijárásival együtt. Mi kell még?
Szinte felfoghatatlan, hogyan képesek ezt a hazájukkal megtenni, a honfitársaikkal...
Sivár, üres emberek.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: tudod mi a felfoghatatlan,hogy tűrjük...tavaly nyár elejé, vissza lehet keresni...,megmondtam azért fogják erőltetni ezt az egészségügyis hantacunamit, mert így nincs ellenzéki párt ,amelyik megkockáztatná hogy utcára viszi az embereket...mindig lehet azt mondani hogy az emberek életével játszanak...ja..és főleg nincs ember aki ellenőrizni tudná a politikusok állításait!!! megnézheted az egész világon ekkora hisztit azUSA-ban csináltak,meg az Unióban...Usa...választások...Eu...így nem kell foglalkozni a migránsáradattal..."poltcorrekten" kívül lehet tartani a határokon őket, járvány indokkal...és a jogvédők nem ugathatnak...nos gondoljuk csak végig...nehézségek elhárítva..és elnézve a halottak összetételét,azok hullottak,akiknek már alig volt hátra...ezt a statisztikák igazolják!!! tavaly a földön nagyjából ugyanannyian haltak meg ,mint hosszú évek óta...de mivel a föld lakossága folyamatosan nő..így fajlagosan kevesebben...semmivel nem változott az elhunytak átlagéletkora...magyarul csak az történik a bolygón,amit a természet előír!!! ,bárkitől szívesen látnám a cáfolatokat...eddig az elmúlt évben csak pofázást hallgattam...senki nem tudott megcáfolni!!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Figyelemreméltóak a következtetéseid a politikai motivációkat illetően, biztos, hogy nem is alaptalanok, azonban úgy gondolom, maga a járvány nem légből kapott, nem szokványos, és mindaddig velünk lesz, amíg nem változtatunk a mentalitásunkon , mégpedig gyökeresen.
Nekem nagyon tetszett Ferenc pápa gondolata, miszerint a Covid az emberiség XXI. századi Noé-pillanata, az első, és félő, hogy nem az utolsó.
Hogy a politikai/gazdasági kalandorok, alkalmatlanok hogyan élnek vissza a helyzettel, az éppen azt mutatja, milyen attitűdökkel sodortuk magunkat ebbe a tarthatatlan világállapotba.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: nem mondtam hogy nincs járvány...csak közel sem olyan veszélyes...ha nem rugóznának rajta,észre se vennéd..még annyira sem mint az influenzát..és egyes kutatások szerint a covid hosszú évek óta velünk van..nem linkelek, megtalálod,ha akarod..
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Értem, nem a járványt tagadod, csak annak a súlyosságát. Én ezt másképpen látom, talán azért is, mert nézem a spirituális oldalát is, ezért fogott meg annyira a Noé-pillanat metafora.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.