A nagyobb ellenzéki pártok előválasztáson döntenek a közös ellenzéki jelöltekről. Szanyiék mellett a Mi Hazánk és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelentette be eddig, hogy külön listával próbálkoznának írja a 24.hu.

A tavalyi esztendő eredményeit és az idei kihívásokat áttekintve az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom önálló programmal, egyéni jelöltekkel, listával és miniszterelnök-jelölttel készül a 2022-es országgyűlési választásokra

– írja közleményében Szanyi Tibor pártja.

Az nem világos, hogy milyen eredményekre gondolnak: a párt eddig csak az októberi szerencsi időközi választáson indított jelöltet, ahol a színeiben Tóth Ádám 774 szavazatot gyűjtött, ami mindössze 2,2 százalékos eredményre volt elég.

Az IgenSzolidaritás elsősorban a dolgozói osztályok felé fordul, különösen azok felé, akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon. Ez egyben azt is jelenti, hogy kapuinkat szélesre tárjuk a civil mozgalmak számára is

– közölte Huszti Andrea, a párt elnöke.

A közleményből az is kiderül, hogy az ISZOMM a kormányváltáson és a szocializmus megvalósításán munkálkodik.

Forrás:24.hu
Kép:MTI

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miután a töredék szavazatok a fideszt fogják erősíteni, indulhatnának vele egy listán is. Valamikor arányosan osztották meg a töredék szavazatokat, most a több szavazatot kapott párté az összes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Becsülöm a Szanyi Tibort,van vér a pucájába!Nem úgy mint a többi faszegylet!
Nessy
Miután a töredék szavazatok a fideszt fogják erősíteni, indulhatnának vele egy listán is. Valamikor arányosan osztották meg a töredék szavazatokat, most a több szavazatot kapott párté az összes.
Nyírfa
Szocializmus...ahhoz Te nagyon kevés vagy, Tibor. Emlékszem az attitűdjeidre a Nolblogról, az agresszív, ellentmondást nem tűrő, lekezelő vitastílusodra, a problémák hol tagadására, hol félvállról vételére. Úgy söpörted le magadról a véleményeinket, mint az öltönyödre kerülő kutyaszőrt.
Te meg a szocializmus, ne nevettess, Tibor, a fideszen jobbakat tudunk.

És jobb lenne, ha a '89-ben megtagadott rendszer nevét nem vennéd többet a szádra!
Csizmás Kond
A politika máma egy megélhetési pálya...akár a kolduló cigányok, csak ezeket hivatalosították.
Nyírfa
@Eladott Ország: Gergely hogy kipofásodott, amióta Gundel-menzára szorul! :))

Nagyon jók! :)
Nyírfa
@Eladott Ország: Még szerencse, mert megakadna a torkán! :)
Ez a szegény Orbán olyan " Hü' be csúf " !
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 11:18 ♦ Ha figyelmesen nézed a fotót Orbán fordítva fogja a kést a kezében.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/68893299_665926887220555_2590095421015588864_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=79ciFloV2zoAX9F3nLM&_nc_oc=AQn5iIMt0EcalV3CR6d2uDsdWwkT-_H3bKA9VnSGxiqzGtO9CvQfwFGhEB0C3Ha7Ews&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b493fe424697155ffc6893c9647c68c2&oe=60337A73
Na most nagyot tévedtél ismét ! A paraszt az dolgozik te meg nem ! Abból élsz amit Ő termel ! Te nem paraszt vagy hanem egy nagy bunkó ! Azt meg ugye nem lehet megenni, csak leszarni. Nem azért kedves Viktor, mert falusi gyerek voltál, hanem azért mert egy cinikus beképzelt hataloméhes felnőtté váltál, aki a várban pöffeszkedik, és úgy képzeli, hogy minden ami ma a világon van az Ő általa keletkezett! Ne tévesszük össze a tahót a paraszttal ! A parasztok nagyon sokat dolgoztak, dolgoznak! Az én szüleim azt mondták nem az a paraszt aki csizmában jár! Téged nem parasztnak hívnak, hanem cigánynak és nem a származásod, hanem a magatartásod miatt. Azért mert ellopsz mindent, amihez hozzáférsz, és nem ismered a becsületet!
sokanvagyunk
Szerintem támogató nélkül - önállóan - sehová ne induljon el. :)
KisGenyo2
Van már kiforrott módszer az állami párttámogatás elopására. Nem ő lesz az első, akinek ez sikerül majd, költse gyógyszerre, meg síremlékre!
jesz
ahogy a mágnes összerántja a vasport, ahogy a szél összefújja a szemetet, úgy a sok pénz , vagy a mégtöbb pénz egy csapatba tereli a csellengőket...

Addig is lázasan kóstolgatják egymást, mennyi is az annnyi?
Qqberci
@NKF: Viszont esze az nincs... Csak naaaagy-naaaagy zsebe...
rokker33
Hülye állat!!Már elitta az agyát persze a havi milliós eu s pénz biztos hiányzik neki!!
ómió
Érthető, ha moslékkal még ő se vegyülne!
csak úgy....
@ómió: te,mint vödör értesz hozzá. :)
ómió
@csak úgy...: Az elmeosztályról így "látod", fajkretén! Kérj valamit magadnak delírium ellen!
Nyírfa
@Eladott Ország: 11.39

Erre fel sem figyeltem! :) Szólhatott volna Gulyás, hogy apafej, tartsd rendesen azt a kést, mert ország-világ látni fogja, hogy még mindig nem megy! :)
Málna
@Nessy: Ezek szerint úgy gondolod, hogy a Fidesz kapja majd a szavazatok többségét?
Sámannus
Lépjé be a fityeszbe és cumizzad őket.
Nessy
@Málna: Miután neki állnak rendelkezésre a költségvetési milliárdok a határon túli szavazat vásárlásra, voks turizmus fedezésére, kamu pártok indítására, kormányzati tájékoztató címen választási kampányra, óriás plakátokra, etc.
Ergo, logikus, hogy nagyon komoly helyzeti előnybe vannak. De, amint láttuk 2018-ban a 49% volt a kevesebb, de a választási törvény, és a szavazatösszesítés végrehajtása számukra 67%-t, azaz 2/3-t jelentett. Miért lenne ez másképp? Pláne, ha még a járvány idején másodszor is módosítanak a törvényen. Ami természetesen "jogszerű", bár nem etikus!
solidedge
Nagy harc lesz. Előfordulhat, hogy választáskor megelőzi Thürmer Gyulát, aki a választás évében előkerül a semmiből, csak hogy gyengítse az ellenzék esélyét. Szanyit egyértelműen a bosszú vezérli egykori párttársai ellen, mivel a brüsszeli mandátuma füstbe ment.
Gazella
Ritka egy nagyon unszimpatikus egy pasi ez a szanyi.
csak úgy....
@Málna: azt csípem benned,hogy a jól fésült ukrán frizurád alatt nincs semmi különleges ...,neked orbán az elvis !
vörösbombázó
Amit képviselnek vállalható lenne, ha nem egy végletekig leamortizálódott emberek vezetnék a pártot.
Málna
@Nessy: Hát ha már ti is feladjátok...Mert hogy én bízom a győzelmükben, az egy dolog.
Hogy érted, hogy 2018-ban a 49% volt a kevesebb? Egy párt sem kapott ennél többet, akkor hogy lehetett ez a kevesebb?
Nessy
@Málna: A fidesz-KDNP 49%. A többi szavazó 51% nem a kormánypártra szavazott! Ezért írtam, hogy nálunk 49% = 67% azaz 2/3. Ez nem feladás, ez az elmúlt tíz történéseinek az ismerete. A járványveszély égisze alatt hozott ad hoc törvények és rendeletek már csak a hab a tortán!
Málna
@Nessy: A választásokon nem azt számolják, hogy hányan nem szavaznak valakire. A 49% pedig messze a legtöbb volt, a többi párt meg sem közelítette. Ez most is így lenne, ugye ezért ez a kényszeres összefogás. És még így is kétséges az eredmény.
Nessy
@Málna: Mindentől függetlenül csak abban lehet reménykedni, hogy kis hazánk túlélte a törököt, tatárt, talán a fideszt is túléli. Per pillanat kb. itthon 2 millió körül, és a határon túlról pár százezren támogatják őket sok milliárdért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.