A jegybankelnök korábban azt jósolta, a járvány ellenére nem esik vissza a gazdaság, sőt, bővül a GDP.

(Forrás: 168 óra)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ez arra is nézett amiböl jósolt? egyre schmidt maiskásabb nekem ez a pasas...
RonaGyuri
Barnus őrzi a parazsat,

de közben milyen pjaktikus mert „hasznos” dologról is szó van

Az m1 üdvöskéje Barnus, tudod Wazze aki szerint a szegény gyerekek reggel nem éhesek. ma is előadta a magát. Mármint a szokásos koreográfiáját. Mikor kigyullad benne a láng, akkor szolgálatba helyezi magát. Mont vadász ül hosszú méla lesben; lesi, hogy szóhoz jusson. Mikor rá kerül a sor, vagy csak a vendég levegőt vett áthelyezi magát a rajtgépben beálló atléta pozíciójába. Persze ülve, de ő segget nyalni is tud ülve! Az egslz teste megfeszül az egyik lábát előre téve, de persze nem koncentrál, hanem mondja a felvezetést, majd kirobban. Mármint belőle valami éktelen baromság.
Ma a pandémikus idők utáni gazdaságról elmélkednek. Elkezd zagyválni a felpattanás betűjéről. majd a robbanás: Táplálni kell a parazsat, mert, ha itt az ideje legyen mire a borácsot a gulyáshoz feltenni! =))
Az az igazság, hogy ebben majdnem van valami. Mármint abban, hogy ártunk és qurmányunk nem csak őrzi, de szítja a parazsat. Nem, azt nem lehet tudni, hogy lesz-e gulyás főzés és ha igen akkor gulyás lesz-e. De akkor is pjaktikus, mert közben a pecsenyéjüket sütögetik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.