Az állatvédők a szemét között, egy kukába dobva találtak egy kiskutyát Komlón. Kiderült, hogy az kutyát kegyetlenül bántalmazták, mielőtt kidobták volna.

Kukába dobva, a szemét között találtak meg az állatvédők egy kiskutyát a Baranya megyei Komlón. 

Egy szemetes konténerben találtak rá a hulladék között a kutyakölyökre. Egy ott lakó vette észre az állatot, akkor, amikor a szemetet vitte le a lakásából. Ő értesítette a komlói állatvédőket. Már akkor jelezte, hogy az állat fején sérüléseket lát, volt gazdája valószínűleg bántalmazta mielőtt a szemetesbe tette.

Készült röntgen: hál' istennek koponyasérülése nincsen a kiskutyának. A szeme nagyon csúnya, azért még imádkozunk egy kicsikét, hogy megmaradjon a szeme, de pillanatynyilag úgy tűnik, hogy meg fog maradni, de azért ez még nem egészen biztos 

– nyilatkozta az ATV Híradónak Bagi Berta, a komlói Állatvédő egyesület titkára.

A kiskutya a kezeléseknek köszönhetően már felélénkült, úgy tűnik, hogy szerencsésen átvészeli a kalandot. Ebben az időszakban az állatvédők szerint mindig előfordulnak ilyen esetek, ugyanis a karácsonyra meggondolatlanul ajándékba adott kis állatoktól sokan próbálnak embertelen módon megszabadulni.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a kiskutyát ki tette a szemétbe, de az biztos, hogy amit tett, az bűncselekmény. Az ügyben a rendőrség is vizsgálatot indított. 

Cikk- és címlapkép: atv.hu

(atv.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Milyen beteg lelkű, szerencsétlen, nulla életű senkiházi lehet, aki ettől érzi magát jobban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.