A videó készítője szerint több mint ötvennel mentek.

Tíz év körüli kisfiú kormányozott egy autót tegnap este a Ferihegyi repülőtérre tartó négysávos gyorsforgalmi úton. A gyerek az anyja ölében ült. Egy nézőnk felvette az életveszélyes manővert és elküldte az RTL-Híradónak.

A videó készítője szerint több mint ötvennel mehetett az autó és próbálta figyelmeztetni a nőt, hogy ez veszélyes, hagyja abba, amit csinál. 

Címlapkép: rtl.hu

(rtl.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
menetközben figyelmeztetni a szabálytalanságra? Bravó..ez sem lesz már hülyébb...aki ezt felvette, na az a közveszélyes.
Pálinkás Pál
@Horizont: aki felvette az egy hernyó,megérdemelne egy nagy ruhát!!! emlékszem az átkosban a 70'-s években mi is így ismerkedtünk a vezetéssel,és érdekes, nem volt probléma...elkorcsosult az emberiség...te vezetsz??? ha nem akkor bocsánatos, ha igen,akkor nagyon hülye vagy...lehet a gyerek kormányoz, de az anyja kezeli a pedálokat...de mindentől függetlenül.. az ilyen videós köcsögöket nagyon el kéne kalapálni...mert rendben van ,videózzon hogy egy balesetnél védje magát, de hogy mást beköpjön..főleg úgy hogy semmi nem történt, az undorító dolog...az ilyen vamzer köcsögöket minden időben minimum laposra verték!!
Zsoci111
@Pálinkás Pál: Ön ostoba, és felelőtlen. Nem, nem így ismerkedtünk a vezetéssel! Édesapám hivatásos sofőr volt, és egyenesen megtiltotta, hogy önállóan kezdjünk vezetni, a tanfolyamot megelőzően! Ön szerint egy 50 km/h sebességgel haladó gk. kormányával tett hirtelen mozdulat egy másik személy által kezelt pedállal kivédhet??? Önt el kellene távolítani az utakról olyan sötét! Gondolom ha az ön rokonát üti el ez az idióta páros, ön tapsikolna is nekik!!!
Pálinkás Pál
@Zsoci111: te nem vezetsz..és ostoba vagy...
gina
@jesz: Te IDIÓTA nem szégyenled magad???
gina
@Pálinkás Pál: Szégyeld magad, ha van jogsid remélem a bevonják !!!
Pálinkás Pál
@gina: aztán miért is??? hallgatlak...történt valami??? nem...a "ha" val kezdődő mondatoknak semmi értelme az életben,mielőtt hápogni kezdesz!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: hogy úgy mondjam, valóban nem érdekel a véleményed...savazzátok itt a nőt...holott fingotok nincs róla a gyermek hogy "vezet"...lehet pár itt kommentelőnél sokkal jobban...a gépjármű oktató az, akikre szintén semmi szükség...régen az átkosban te is taníthattad akit akartál,csak vizsgázni kellett...aztán a 70-es évek közepén ezt megváltoztatták... az USA-ban mai napig így van...és érdekes...valahogy túlélik!!! nektek az fáj...hogy valaki vétett a szabályok ellen,és meg merte tenni azt amit ti nem ,mert összefossátok a bokátokat mindentől!!..és igazad van ez a vírushelyzet rádöbbentett hogy az emberiség jó része befolyásolható,rabszolga lelkű agyhalott...és nem érdekel továbbra sem hogy kinek mi a véleménye...én leírtam az enyémet, nem támadtam senkit, ismét ti kezdtétek!!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Hát, ez bizony égbekiáltó ostobaság. Nem veszélyeztet senkit egy 10 éves gyerek a volánnál? Nem a szántóföldön voltak, hanem a ferihegyi gyorsforgalmin! Te tényleg nem fogod fel mi történt itt.
Nem akarom elhinni ezt a véleményt. Tényleg elképesztő...
@jesz: Dettó!
Aki Én
Jól tette, hogy levideózta. Talán mások elgondolkodnak az ilyen felháborító, közveszélyes és nem utolsó sorban szabálytalan idiotizmuson. Nem tudni, hogy valóban az anyja-e, de, hogy totál elmebeteg, azt állítom.
Pálinkás Pál
@Aki Én: tényleg??? hol vezetett??? csak a kormányt fogta anyja ölében...ott voltál,láttad mennyire kontrollálta a nő a kormányt...a pedálokat nem a gyerek kezelte... lehet a nő keze is a kormányon volt, mert őszintén szólva ez a videó egy nagy fos, semmi nem látszik...és erre mocskolódtok...
Aki Én
@Pálinkás Pál: ...ja, bocs, így már totál normális eset, hogy 10 éves van a volánnál a ferihegyi gyorsforgalmin. Lehet, ma ki is próbálom.
...beszarok...
kokopelli
@Aki Én: Az USA majdnem 100%-os "automata autóival,és az egy-két tömböt megkerülő vizsgájával a félig vak is
átmegy a vizsgán! Sokszor volt szerencsém "mitfahrerként" félni!A nagyéni mindig arra kért,hogy én vagy
a nejem vezessen a nagybácsi helyett!Látta,hogy az átlageurópai az ottani játékautóval,akár vakon is tudna
vezetni! Egyébként én nem csinálnám,mert minden esetben én lennék a "hunyó"!
Aki Én
@kokopelli: ...és akkor még nem beszéltünk arról, mi történik a 30 kilós gyerekkel a nő ölében, ha balesetet szenvednek. Ez a történet úgy vérlázító és elképesztő felelőtlenség, ahogy van. Ezt még mentegetni is bűn.
Gondolom ha baleset történne egy hasonló helyzetben, mindenki elítélné. Vagy talán akkor sem?
kokopelli
@Aki Én:...jobb is ha nem beszélünk róla,mert rágondolni is ß@r!Jogsi a mamától a megörzőbe,és újra a tömeg-
közlekedés!
Aki Én
@Szeparepa2: ...sokan csináltunk ilyet, és valójában többet használ, mint árt, ha ésszel teszik. Ez viszont nagyon más.
Pálinkás Pál
@Horizont: hülyeséget te írkálsz..nézd meg az MHSZ miért oktatott sofőröket!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: és mi a bajod..mondtam valamikor a 70 években szűnt meg hogy csak vizsgáznod kellett... nem voltak ingyenélő oktatók!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: te cseszegetsz,hozzád sem szóltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.