A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt.

A rendőrségre lakossági bejelentés érkezett 2021. január 26-án a délutáni órákban, miszerint egy bárnai férfit régen nem láttak már, nincs a lakóhelyén sem.

A rendőrök az eltűnt felkutatása érdekében megkezdték az adatgyűjtést, meghallgatták a családtagokat, ismerősöket és a széleskörű nyomozási cselekmények eredményeként megállapították, hogy 2020 novemberében az eltűnt férfi és vele egy háztartásban élő nevelt fia között hangos szóváltás alakult ki. Ezt követően az idős férfit az 58 éves hozzátartozója többször megütötte, és addig bántalmazta, amíg az áldozat sérüléseibe belehalt. A terhelt a holttestet ezután a házuk mellett elásta, amelyet a rendőrök 2021. január 26-án megtaláltak.

Halálra verte nevelőapját, majd a testet elásta a kertben egy férfi

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az 58 éves férfival szemben, akit a nyomozók – kihallgatását követően – őrizetbe vettek. A hatóság tagjai az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Jól látom?! A gyilkos ott ül egy fotelben, mamuszban, miközben az apja egy gödörben...?! Fura világ jött el!
ila51
@vacsi: ..én pedig számolgattam , viszonylag jó körülmények , kis korkülönbség , mekkora akaraterők lehettek itt , mi van ha nem jelentik ? ...még most is ott üldögélne nyugodtan ? nevelőapa volt , feladott mindent

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.