Araszolnak és torlódnak a járművek az M3-as autópálya, valamint a 10-es, 11-es, 31-es és 51-es főutak fővároshoz közeli szakaszain.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé az 5-ös főúti kijárat után két kamion ütközött össze. A sérült járműveket és a törmeléket jelenleg csak a belső sávon tudják kikerülni. Lelassult a sor, érdemes lehet már korábban az M51-es autóút felé kerülni.

Útinform: két kamion ütközött az M0-s déli szakaszán

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A 3-as főúton, tegnap délután óta egy műszaki hibás, defektes kamion vesztegel a Szikszó és Aszaló közötti szakaszon. A 204-es km-nél a fél útpályát lezárták.

- Telítettek a sávok az M3-as autópályán, az M0-s autóúttól befelé torlódnak a járművek.

- Araszolnak a járművek a 10-es főúton a ürömi körforgalom előtt, a 31-es főúton Budapest határában, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont közelében, valamint a 11-es főút Leányfalun és Szentendrén átvezető szakaszán.

Az útállapotok ilyenek voltak kora reggel:

"A Dunántúl északi területein már csak elszórtan szállingózik a hó, másutt borult, de csapadékmentes az idő.

A gyorsforgalmi, valamint a fő-és mellékutak a korábbi csapadék és a preventív védekezés nyomán szinte mindenhol vizesek, sónedvesek, de a mellékutakon Veszprém megyében elszórtan még latyakos a burkolat.

A látási viszonyok mindenütt jók, ködfoltok nem zavarják a közlekedést. Szombathely térségében élénkebb széllökéseket is mértek, az ország többi részén mérsékelt a légmozgás.

A hőmérséklet -11 és 0 fok között változik, a leghidegebbet az Északi-középhegység területén mérték, fagypont közeli értékeket pedig a Dunántúlon"

- olvasható az Útinform jelentésében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.