Továbbra is bizalmatlanok az emberek, nehezen tájékozódnak az információk között. A november közepén felvett adatokhoz képest január közepére érzékelhetően növekedett az oltási kedv, ugyanakkor csak a korábban bizonytalanok közül volt átvándorlás az oltáspártiak felé. Az elutasítók ugyanannyian vannak, mint ősszel voltak, és ennek a csoportnak a negyede a koronavírus létezésében sem hisz. Az Opinio piackutató alkalmazás 1475 fős, 16 és 59 év közötti állampolgárt bevonó, országos reprezentativitású felméréséből kiderült, hogy a társadalom élesen elutasítaná, hogy az oltást kötelezővé tegyék (76 százalék szerint elfogadhatatlan).

Forrás: 24.hu
Feltöltő: spindoc
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ha a felszabadulás után is az emberere bízták volna, hogy be akarják-e oltatni magukat, akkor még mindig tarolna a sok-sok járványos betegség: a tbc, a himlő, a szamárköhögés, a torokgyík! Ezt akarják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.