Peres úton próbálja megszerezni a magyar szállodáknak adott hárommilliárd forintos állami támogatás adatait Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője.

A politikus szerdai online sajtótájékoztatóján közölte:

azért döntött a jogi út mellett, mert a Magyar Turisztikai Ügynökség, illetve a magyar kormány a törvényileg megszabott határidők ellenére sem adta ki neki a közérdekű adatigénylés keretében megismerni kívánt részleteket.

A szocialista politikus "igazságtalan és arcátlan gaztettnek" nevezte, hogy a válság miatt különösen sújtott ágazat szereplőin a kormánypártiak nem segítenek, hanem inkább nyerészkednek.

"Döbbenetes, hogy a Fidesz ilyen helyzetben is csak a sajátjaira, a NER-társakra tud gondolni. Kis- és közepes családi vállalkozások, az ágazatban dolgozó több százezer honfitársunk várja, hogy érdemi segítséget, vagy legalább igazi szolidaritást kapjon a kormánytól. Most például abban, hogy javaslatunknak megfelelően: a járványügyi szabályokat figyelembe véve, de okos nyitással bevételhez, élethez juttassák a szektort" – fogalmazott Ujhelyi István.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
és ha megszerzi az adatokat, mijalófaszt kezd velük? Hülyegyerek...ez a lankadt ellenzék az életben nem lesz olyan hatalmi pozícióban, hogy akár egy forintot is visszaszerezzen a lenyúlt pénzből?
Kellemes ott Brüsszelben? Használd ki.
Lepényleső
...ellenzéké lehet az adat,a több tíz ezer milliárd meg a keresztcsaládban marad?
surdilloFUJT
@jesz: Anyád azért jól van a hüle gyereke miatt???
ómió
Addig viszont lazán hazudozhat róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.