A nemzetközi holokauszt emléknap alkalmából osztott meg merész, kitárulkozós fotót magáról Lukácsi Katalin.

Meztelenül pózol a volt KDNP-s aktivista, megosztja a közvéleményt a szexi fotója

A KDNP-vel 2017-ben szakító, és azóta az ellenzéki térfélen politizáló Lukácsi azt írja:

Pár négyzetcentiméternyi bőr, hús és csont vagyok én is, aki egy gázkamrában megölhető. Dolgozhatok azonban azért, hogy se engem, se mást, soha ne akarjanak többé megölni. Hogy soha többé ne legyen csak csont és hús az ember, hanem hús-vér szentség. Isten-gyilkosság és Szentély rombolás valójában minden kioltott élet. Ezt kell megtanulnunk. Ezt kell megtanulnunk a Golgotából, ezt kell megtanulnunk Auschwitzból. Egyenlők vagyunk. Egyenlően értékesek. Egyenlően felbecsülhetetlenül értékesek, többek, mint hús, csont és bőr.

Lukácsi Katalin fényképét sokan túlzónak és magamutogatónak érzik, ám rajongói jelentős része elégedetten csettintett a szokatlanul sokat mutató felvétel láttán.

Ma van a nemzetközi holokauszt emléknap. Auschwitzban pár kiló hússá, és ledarálandó csonttá vált az ember. Az ember,...

Közzétette: Lukácsi Katalin – 2021. január 26., kedd

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fideszes gyökér
Az ilyen asszonyálllatokat máglyára kell dobni. Ősi keresztény hagyomány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lemming
elég volt a sok késelésből (ezért válazstottem magamnak kst 46 ezerért. a kurva anyád ) - simán megkésellek, ha úgy adódik és után semmit nem érzek.
csak leszurlak te bödös cigány, és ennyi.
lemming
Utálom a cigányokat, meg a zsidókat - a fehéreteket is utálom.
És még csak nem is vagyok fasiszta, meg antiszemita, meg rasszista.

Valami baj van a világgal!
pécsi
@lemming: IP cimeden barom, ha akarná a miniszterelnök, lekapcsolhatnának.Vezéred, a gyilkos Kádár et. alatt egy ilyen kiszólásért kötél járt! Remélem a BM megteszi majd a szükséges lépéseket uszitás miatt!
pécsi
lemminget ki kell takarítani a pályáról, a szemétdombon a helye!
Szeparepa2
@pécsi: Látom a te IP címed meg egy diliházból van... XD
Nagyon kevés egy bonyolult eljárás indításához és végigviteléhez ennyi. Én is írok itt néha durvábbakat is, itt is máshol is. Rendszeresen akasztást igérgetek a hazaáruló náci rablógyilkos szartbángeci maffia patkányfalkának. Na ebben már bűntény sorozhat is felfedezhető, ugyebár az uszítás mellett, hangulatkeltés, rágalmazás, becsületsértés, gyilkossággal fenyegetés egyúttal vádolás. Van aki 20 éve csinálja a Youtube-n ugyanezt, közismert bolond vlogger a Molnár F Árpád ugyebár. Mégsem tör senkire ilyenért a TEK; több okból nem küldik ki őket és nem kezdenek ilyen ügybe a hatóságok. Igen nehéz a stabil és tiszta jogalapot megfogalmazni. Hiszen vélemény szabadság van, a terhelt természetes hogy azonnal ezzel kezdi hogy ez magánvélemény volt, jogom van kiírni, ha nem tetszik a szolgáltatónak, akkor joga van, sőt köteles törölni (ami amúgy nem igaz, de a felelősség valóban oszlik, már e ponton is). A vélemény fogalma erősen véleményes, főleg a net trollkodás korszakában (a fél országot le lehertne csukni jogsértő véleményekért, vagy legalábbis bírságot ill kártérítrést követelni tőlük, csak a baj az hogy többe lenne a leves mint a hús).
Az IP cím, bármilyen fura, de nem köthető személyhez, hiába is van egy személy nevén az elérés, BIZTOSAN NEM TUDHATÓ, HOGY KI ÜLT A GÉP ELŐTT! (ill ki kezében volt a mobileszköz ha arról jött be a komment) Ez a másik nagyon sarkalatos pont. Odamennek és a 14 tagú Lákátus csálád nyit ajtót, akkor hogyan válassza ki az a zsaru, hogy ki is írta be az uszítást?
Aki régi tag egy komment fórumon és több száz vagy akár ezres számú beírása van és láthatóan elmebeteg, őrült szövegeket ír be, azzal meg emiatt nem foglalkoznak, mert neagyisten tényleg bolond, akkor még ő fog kártérítést kérni (a durbincsgeci is erre hajaz itt)...
Itt nincs cenzúra, semmi komment kontroll, szabad a vásár, viszont csak egy IP (meg nyilván hozzá a lakcím) mint nyom és jogalap, édeskevés, nem mozdulnak rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Technika - 2021. February 24., 20:18
Új projektbe száll be a NASA
Nagyvilág - 2021. February 24., 19:45
Trump harmadszor is elnökjelölt lesz