A nemzetközi holokauszt emléknap alkalmából osztott meg merész, kitárulkozós fotót magáról Lukácsi Katalin.

Meztelenül pózol a volt KDNP-s aktivista, megosztja a közvéleményt a szexi fotója

A KDNP-vel 2017-ben szakító, és azóta az ellenzéki térfélen politizáló Lukácsi azt írja:

Pár négyzetcentiméternyi bőr, hús és csont vagyok én is, aki egy gázkamrában megölhető. Dolgozhatok azonban azért, hogy se engem, se mást, soha ne akarjanak többé megölni. Hogy soha többé ne legyen csak csont és hús az ember, hanem hús-vér szentség. Isten-gyilkosság és Szentély rombolás valójában minden kioltott élet. Ezt kell megtanulnunk. Ezt kell megtanulnunk a Golgotából, ezt kell megtanulnunk Auschwitzból. Egyenlők vagyunk. Egyenlően értékesek. Egyenlően felbecsülhetetlenül értékesek, többek, mint hús, csont és bőr.

Lukácsi Katalin fényképét sokan túlzónak és magamutogatónak érzik, ám rajongói jelentős része elégedetten csettintett a szokatlanul sokat mutató felvétel láttán.

Ma van a nemzetközi holokauszt emléknap. Auschwitzban pár kiló hússá, és ledarálandó csonttá vált az ember. Az ember,...

Közzétette: Lukácsi Katalin – 2021. január 26., kedd

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@pécsi: Imádkozz, pécsi, hogy az olyan retardált, antiszociális lények miatt, mint amilyennek te is mutatod magad, anyád, nővéred, húgod, feleséged, lányod, fivéred, apád, fiad soha ne kerüljön náci pribékek, elmebetegek kezei közé!
És ne hidd, hogy Katalint vagy bárkit ezzel az idióta szöveggel be tudsz mocskolni - magadon kívül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Szexi fotó... Propeller, lassan az origo alá csúszol. Tényleg gáz már erre a portálra jönni.

Katalinnak pedig elismerésem és köszönetem, mert, azzal, amit a képpel kifejez, ami miatt a kamera elé állt, és amit elmondott, az maga a Kereszténység.
luiz
"Dolgozhatok azonban azért, hogy se engem, se mást, soha ne akarjanak többé megölni"
Ránéz az ember arra az életvidám pofádra, és kínjába inkább a vonat elé veti magát
namihami
Egy keresztény pucér fotóval ""dekorálja"" ki a haláltábor felszabadításának évfordulóját. Ez még egy KDNP-stől is durva. Ennél már csak a Norbi mehetne lejjebb, ha a fogyasztó ételeit próbálná hasonló ""érzékenységgel"" reklámozni.
Persze, ennél a társaságnál ez már nem is tűnik igazán fel.
Nyírfa
@fideszes gyökér: Erre három lájk? Reménytelen ország.
csak úgy....
a leányzó csöppöt túl lött a célon ,ezzel municiót adott az idióták,gondolkodásra képtelenek kezébe!
30 éve, -orbán akár a tökeit is lóbálhatta volna tiltakozás képpen,-senki sem botránkozott volna meg mert..., mert még nem volt keresztény konzervatív! :)
Nyírfa
@namihami: Nem először döbbenek meg rajtad, abszolút félre ismertelek. Hogy gyökér és luiz nem értik a mondanivalót, azon nem is csodálkozom, de, hogy Te?
No comment.
Nyírfa
@Horizont: Ezt már nem hiszem el... itt az életben nem lesz értelmes kritikus többség! A legszívesebben már ma elhúznék ebből a stupid országból.
A két kezemen meg tudom számolni, hogy hányan vagytok, akik miatt újból és újból visszajövök a felületre.
csak úgy....
@Nyírfa: ma szigorúbb vagy mint a volt fizika tanárnöm!
Nyírfa
@Horizont: Ami a közéletet illeti, Karácsony Gergely feldobta a napomat azzal, hogy tárgyalt az ideiglenes amerikai ügyvivővel, és a tárgyalt témák fontossága több mint biztató.
De Karácsony is csak egy van, meg Hadházy is egyedül küzd, bocs', az oldalán Timivel.
De hagyjuk is, mert bármennyire is számít, milyen politikusaink vannak, azokat mi, a NÉP juttatjuk oda, ahol aztán garázdálkodhatnak. És mint NÉP, akkorákat bukunk mint az ólajtó.
namihami
@Nyírfa: 18.59: Számomra akkor se összeköthető a pucérkodás a holokauszttal vagy a porramossal. Nekem ez túl ""kádéenpé-szinten keresztényes"". Egy népcsoport szisztematikus kiírtására tett kisérlet (és gyakorlat is) és a pucér csöcsök markolászása (még önmaga és takarás mellett) is erőltetett. És a tény "" mihazánkolása"".
Neked más a véleményed. Ahogy ezt már másnak és máshol már leírtam:: jogod van hozzá.
Lepényleső
...s mindez ha felmerülhetett benne,lehet hogy nem a véletlen műve?
Nyírfa
@namihami: Amit markolászásnak látsz, az a Te projekciód. A valóságban szemérmes takarás, a személyes én védelme, illetve annak ábrázolása. Ez nem pucérkodás, mamihami, hanem egy életkép abból a világból, amelyben az ember már nem volt embernek nevezhető, amikor a gonoszság a csupasz, meztelen bőrünkre ment, és a csontunkig hatolt.
Te is tudod, hogy Katalin már ott hagyta a kereszténységgel köszönő viszonyban sem lévő kdnp-t, éppen a képmutató, hazug létük miatt.
Ha a kép ellenedre van is, a szövegnek szentelhetsz figyelmet: ami abban áll, az őszinte, tiszta, fényévnyi távolságban a mihazánk szellemétől.

De elfogadom, ha Te ezt másképpen látod, csak csalódás, nem kicsi.
Nyírfa
@csak úgy...: 18..57, 19.15

Én értem, hogy ebben a gyűlölettel fűtött, az élet értékei iránt közömbös korban valaki a kihívót, a feltűnőt hívja segítségül a figyelemfelkeltésre. Hiszen, lám, beszélünk róla, s előkerülnek olyan gondolatok, amelyektől feláll a szőr a hátunkon, jó esetben viszont szellemi rokonságra lelve, tehetünk azért, hogy ne ismétlődjenek a nácizmust létrehozó folyamatok.

Lehet, hogy szigorú vagyok, de, hidd el, örülnél, ha valaki megmentene egy olyan szituációtól, amelyet a képpel Katalin illusztrálni kívánt. A harmincas években is lehettek volna az elődeink szigorúbbak, de, ha már elmulasztották, akkor legyünk mi, most ,azok.

A harm
lampa laz
Hatalmas kifejező ereje van a képnek és végtelenül szolidáris azokkal a nőkkel akiket hasonló pózokban alázták, kínoztak és öltek halomra.
Ha valakit itt el kell ítélni, akkor az nem más mint a cikk írója, aki egy eszement barom.
pécsi
@Nyírfa: így igaz.Katalin otthagyta a kereszténységet, a pogány baloldalra átigazolt! Elég jó a teste, esetleg a pornó iparban is felléphetne.Talán 1-2 jó éve még lehet ott, aztán eltünik a semmiben!
Nyírfa
@pécsi: Imádkozz, pécsi, hogy az olyan retardált, antiszociális lények miatt, mint amilyennek te is mutatod magad, anyád, nővéred, húgod, feleséged, lányod, fivéred, apád, fiad soha ne kerüljön náci pribékek, elmebetegek kezei közé!
És ne hidd, hogy Katalint vagy bárkit ezzel az idióta szöveggel be tudsz mocskolni - magadon kívül.
pécsi
@Nyírfa: imádkozok, érted is! Ettől függetlenül a nő szereplése durva. Átlépett a túloldalra és nagyot akart alakítani. Régen ezt árulásnak is mondták ,manapság trendi is lehetne ,ha férfi lenne,akár "pálfordulás"' - ha érted a szófordulatot. Egyébként az a bolsevik mentalitás, mivel nem lövethetünk a véleményünkkel szembenállókkra, sajnos otromba személyeskedésbe megy át
karma1
@pécsi: Latszik, hogy mennyire sotet vagy, es hogy mennyire nem erted a vilagot. Amikor egy ember meg akar alazni egy masikat, akkor azt levetkozteti. Sokszor nem is kell meztelenre, eleg, ha a cipojet levetetik vele - mar ez is a megalazas egyik durva formaja.(Hiszen az allatok is mezitlab jarnak , ergo: cipo nelkul te is csak egy allat vagy)
Ez a no arra akarta felhivni a figyelmet, hogy soha senkit ne alazhasson meg egy masik ember, aki nem lehet a masik biraj csak azert, mert a megalazott zsido, cigany, oreg, gyerek, no, feketeboru, vagy fogyatekkal elo.
Aki nem erti ezt az atteteles uzenetet, az olyan sotet, hogy maximum egy tomondat jut el a tudataig - egyebkenbt pont ilyen droidok kikepzesere tette meg a gyakorlatat a fidesz a NAT-tal.
lemming
@pécsi: A kurva anyád sosem volt "szexi", egy darab fát dugott az apád!
Mivel hangokat adott ki az anyád, lehet hogy orosz porszívó volt.
Az ember, aki túl keveset tudott és akinek egy orosz porszívó volt az anyja.

Mert Apáti Bence, a buzi balettos fasiszta nagyon keresztényi a fasiszta HírTv fasiszta Keménymag c. műsorában, a többi béna kis pöcs keményen kevély fasiszta csávóval együtt, meg amikor üzenget Szinetár Dórának a buzi fasiszta balettos, akkor is nagyon keményen eresztény.
Sok geci fasiszta kis helyen is elfér.

www.youtube.com/watch?v=mSJVEb-qljA
justhpeter
Pogányként azt mondhatom, Katalin üzenete megfelelő volt és a képpel meg is állt ott, ahol az üzenet illusztrálására alkalmas. Aki pedig elsőre nem az üzenetet látja gondolkodjon el.
karma1
@justhpeter: Ez a lenyege az egesznek. Es itt ez az uzenet barkitol, barmelyik parttol johetett volna, akikben van meg egy kis emberseg... Pontos megfogalmazas!...:o)))
Ludmilla
hát ezt nem kellett volna bevállalni..
Csizmás Kond
@karma1: Tényleg bárki bármikor bármit üzenhet, de szerintem függetlenül mindentől ha egy holokauszt megemlékezésre aktfotók formájában kezdik el felhívni a figyelmet ..hát...milyen felvétellel fog holnap és azután megjelenni...Persze most mindenki azt érti ki belőle vagy azt ért bele amit akar, sok a jelolvasó és ma mindenkibe nagyon sok művészeti érzék szorult (ami ugyanezektől a személyektől olvasható más oldalakon miket írnakpl nekem)...
..amúgy ha neki és annak akiknek üzent tetszik nekem nyóc.
balos
@justhpeter: Bocsi!Én még nem láttam gondolkodó fideSSest hazugot és tolvajt viszont egyre többet!A hátramutogatásban olimpinát tarthatnának!A másikról meg nem szeretnék itt beszélni,mert azt is úgy lealacsonyították,hogy a templomi kufárok is leckét vehetnének tőlük!
Nyírfa
Tegnap ment a Dunán a Sophie választása. Képtelen lettem volna megnézni. Sophie-nek "nagylelkűen " felajánlja a náci tiszt, hogy az egyik gyermekét megmentheti a krematóriumtól: válasszon.

Még sokan nem értik annak a világnak a mibenlétét, az üzenetét. Még sokan legyintenek, talán kárörvendenek, egyetértenek , hiszen nem értik, hogy rájuk csak azért nem került sor, mert hasonulnak. De., csak addig. Amint ráébrednek, hogy " Sok van, mi csodálatos, De az embernél nincs semmi csodálatosabb " - hiszen Isten a maga képmására teremtette -, ellenséggé válnak, elpusztítandó felesleggé. Szabad akaratunk van, minden a választásainkon múlik. És én nem akarom, hogy Sophie-nek a gyermekei közül kelljen választania.
Mind anyák és apák vagyunk, leszünk...egymás kezét megfogni, nem egymásra kezet emelni , ez az én kívánságom , amíg csak élek.
lemming
És még most jön csak, hogy elmegyek a HírTv elé és a kellő "tisztelettel", hazavágom az összes orbánista gyökeret - kezdve - Apáti buzi "balettos" Bencével.
Ki néz balettot?
Csak buzik!

Buzi vagy?
Akkor nézz balettot!
lemming
A balett csak és kizárólag a testről szól.
Nincs benne semmi lélek.
A sznoboknak már csak egy maradt., hogy fennen hírnevesék a maguk igazát, igazságát.
lemming
A kurva anyád meztelen, meg cigány király Orbán Viktor!

Beperelek, ha nem mondod meg , hogy a bűnelkövetők között mennyi a cigány!
Jogom van tudni - adófizető polgárkánt!
lemming
elég volt a sok késelésből (ezért válazstottem magamnak kst 46 ezerért. a kurva anyád ) - simán megkésellek, ha úgy adódik és után semmit nem érzek.
csak leszurlak te bödös cigány, és ennyi.
lemming
Utálom a cigányokat, meg a zsidókat - a fehéreteket is utálom.
És még csak nem is vagyok fasiszta, meg antiszemita, meg rasszista.

Valami baj van a világgal!
pécsi
@lemming: IP cimeden barom, ha akarná a miniszterelnök, lekapcsolhatnának.Vezéred, a gyilkos Kádár et. alatt egy ilyen kiszólásért kötél járt! Remélem a BM megteszi majd a szükséges lépéseket uszitás miatt!
pécsi
lemminget ki kell takarítani a pályáról, a szemétdombon a helye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.