A Budapesten dolgozó házaspár egy balatonhenyei házban kell laknia, vagy vissza kell fizetnie a 10 milliót.

(Forrás: 168 óra)

Itthon - 2021. March 8., 23:19
Orbán Viktor elutazik a héten
Itthon - 2021. March 9., 01:41
Karácsony Gergely karanténba vonult

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@verőce21: Elismerték és visszafizetik. Hogy a picsába tudjátok bevédeni úgy, hogy még akit annyira védtek az is beismeri???!!! Mendemonda, szóbeszéd mi??? Édes istenem mennyire buta vagy. Látod én nem patkányozlak le, pedig...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@lusta: Itt most nincs család? Nem értem, mire gondolsz.
Aki Én
@lusta: Mindenképpen ,,ésszerű" támogatás az, amit az is megkap, aki évi 100 milliót keres. Ez a némber ezt soha nem fogja megérteni, mert egy buta propagandista.
Horizont
Gulyás azt mondta a miniszter asszony etikusan járt el. Hát pont ez az nem volt etikus. Ki is hiszi el vajon, hogy egy Brüsszelben dolgozó házaspár akik karrieristák is Budapesttől 250 km-re egy zsákfaluba költöznek. A CSOK nyaralótra nem jár, mondjuk azt, hogy családi ház. 8 milliós önrészre ad a bank 197 millió hitelt? Jók a kapcsolataim, miért is ne, én vagyok a miniszter, az igazságügyi a törvény szigorú őre. Majd ha kideról azt mondjuk a ballibek aljas támadása. És amúgy is visszafizetem. A CSOK-ot is meg a hitelt is. Minden rendben van. A vagyonnyilatkozat meg? Na ne vicceljünk hát mindenki így csinálja, Jucika se ugrik ki a sorból. 2019-ben év végén vásároltak 5 lakást egy társasházban és egész évben nem volt ideje javítani a nyilatkozaton a törvény szigorú őrének. Mert nem szerepelt benne, minő csoda. Tudom védeni kell a mi kutyánk kölykét bármit is csinál, de ez a Gulyás esténként nem hányja le magát otthon. Én bizony igen :)
kokopelli
Érvényes ill. mindig is az volt a mondás: "A kutya is oda ßarik,ahol már van!" ...ezek is kutyák!
Nyírfa
@Horizont: tegnap, 9.11

Demokráciákban ennél kisebb fajsúlyú kihágásokért is lemondanak, itthon csak az ellenzéknek kell sarokba térdepelnie, a fidesznek mindent, a szó szoros értelmében mindent szabad, a a legszabadosabbat, a leggátlástalanabbat, a legarcpirítóbbat, a legerkölcstelenebbet, a legembertelenebbet. Nem véletlenek a putyini-jellegű fenyegetések, ellenőrzések, védelmi intézkedések - tudják ők, hogy ezt nem lehet büntetlenül folytatni.
simmering73
Balatonhenye 11,73 nkm, lakosok száma 151 (2004). 197 millióért szerintem az egész falut felvásárolták

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.