Hiesz György nem érti, miért épp az ő neve került napvilágra azok közül, akik nem egészségügyi dolgozóként kaptak oltást Gyöngyösön január elején. A polgármester azt mondta, a reakciók után már nem adatná be magának az oltást – írta meg a HVG. Az üggyel a Mandiner saját cikkben foglalkozott. Ha azt a másik 39 embert is név szerint megszólítja a sajtó, aki vele együtt koronavírus-oltást kapott, akkor válaszol arra a kérdésre, hogy valóban kapott-e oltást a felesége is vele együtt, mondta a HVG-nek Hiesz György gyöngyösi polgármester

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Az ellenzékisége okán csak őt hurcolják meg. Érdekel az 39 név.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: Fogalmam sincs, nem érdekel. Bokszolják le.
voltmárjobbis
@Málna: tegnap 21:05. Mindegy,hogy nekem, de 2x írtad le, ez tény.
És mégegyszer: Nem "népegészségügyi szakember", hanem:"Minden, egészségügyi tevékenységet végző természetes személy, aki egészségügyi tevékenység végzésére jogosító szakképesítéssel rendelkezik, vagy aki nem rendelkezik szakképesítéssel, de közreműködik a szakképesítéssel rendelkező egészségügyi dolgozók által ellátandó feladatokban. Valamint az egészségügyi intézményben dolgozó személyek, az adminisztratív feladatokat ellátó nem egészségügyi szakképesítéssel rendelkező állomány és a takarítószemélyzet."
Tudsz olvasni vagy csak írni?
Málna
@voltmárjobbis: A felsoroltak között ott van a népegészségügyi szakember is. Úgy látom, te nem tudsz olvasni. Hát hiába írtam le kétszer? Szeretnéd még egyszer? Nem hiszem, hogy segítene. Ne csinálj még nagyobb bolondot magadból, már írtam, hogy rossz helyről tájékozódtál, hiányos volt a szöveg. Próbáld meg felfogni.
fergeteg
Elvtárs ! De sietős volt. Gyurcsány mentorod pedig óv az oltástól.
voltmárjobbis
@Málna: tegnap 15:52 és müller ceci népegészségügyi szakember? Nem!
Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vezetője, a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs tagja.
Te nem tudsz olvasni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.