Alkalmazottként jelentené be a vendégeit egy debreceni vendéglős, mert így a szabályok szerint jogszerűen tartózkodhatnak az üzlethelyiségben – számolt be az ATV Híradó.

Trükkös módszerrel nyitna ki újra egy debreceni vendéglátós

A vállalkozó tartalékai elfogytak, muszáj valahonnan bevételt szereznie. Szeretné ezt úgy végigvinni, hogy jogkövető magatartást tanúsít.

Már meg is hirdette az állásokat a különböző pozíciók betöltésére. Biliárdasztal tesztelésre keresnek 6-8 főt, a legnagyobb létszámban 30-40 fő erejéig pedig sörpad-tesztelőket vesznek fel.

"Valójában meg is lehetne csinálni, hogy aki vendég és bejelentkezik, felveszem alkalmi munkaadói kiskönyvvel. És mint dolgozó tartózkodhat a vendéglátó helyen"

- mondta Antal Lajos, a Lagúna presszó tulajdonosa.

Összesen 50-70 embert venne fel, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy ha megvalósulna az ötlete, akkor valószínűleg megbüntetnék, de persze a bírságot nem tudná kifizetni.

(ATV)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ellenben, ha kinyitna 100, másnap 200 és így tovább, a Soros-bérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk hirtelenjében nem tudna mit tenni.
verőce21
Csupa ilyen "ötletes" vendéglátó van kishazánkban. Ezek azt is tudják, hogyan kell háromnapos rántotthúsból frissensültet felszolgálni...

Ezeket kellene a szociális hálón hintáztatni...?
simmering73
Ez egy nyeretlen kétéves. Hallottam én már olyat is, hogy a törzsvendégeket sms-ben értesíti mikor van nyitva a kocsma hátsó bejárata aztán ott szivárog be a nép.
vitriol
Inkább azt javaslom ennek a debreceni vendéglősnek, hogy kérjen kártérítést a bevétel kiesésért az Önkormányzattól. A fideszes polgármestereket orbán elárasztotta pénzzel, amit elszedett az ellenzékiektől, azt mind oda öntötte, Debrecen különösen sokat kapott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.