A Fidesz-alelnök honvédelmi államtitkár viszonya megromlott régi harcostársával. Állítólag az a konfliktus oka, hogy továbbra is kerületi főnöknek érzi magát, pedig parlamenti választáson kétszer is megbukott Csepelen.

Németh Szilárd a jelek szerint összerúgta a port Csepel fideszes polgármesterével

Szakított egymással Csepel két vezető fideszes politikusa – értesült több forrásból a 24.hu.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök, honvédelmi államtitkár, egykori rezsibiztos és régi harcostársa, Borbély Lénárd polgármester több mint másfél évtizedig irányította összeszokott párosként a XXI. kerületi pártszervezetet, majd 2010-től az önkormányzatot is együtt vezették: Németh polgármestersége idején Borbély volt a helyettese, 2014-ben pedig, amikor előbbi a parlamentet választotta, utóbbi maradt Csepelen, ő lett a polgármester.

A szakítás jelei decemberben váltak a külső szemlélő számára is nyilvánvalóvá, amikor Németh Szilárd hatalmas sportingatlan-portfóliót hozott létre maga körül, a kerületvezetést pedig voltaképpen kizárta az irányítása alatt futó ingatlanügyekből – írja a közéleti portál.

A 2.hu az önkormányzathoz közeli forrásai szerint a két politikus kapcsolata azért romlott meg, mert Németh Szilárd továbbra is „főnökként” próbálta irányítani a kerület ügyeit, Borbély viszont egyre kevésbé fogadta el az utasításokat.

Németh Szilárd egyébként semmilyen, Csepelhez kötődő hivatalos funkciót nem tölt be. A 2014-es és a 2018-as egyéni országgyűlési képviselői választást is elvesztette a körzetben a baloldali összefogás, illetve az Együtt színeiben induló (egy rövid LMP-s kitérő után most a Momentum színeiben indulni szándékozó) Szabó Szabolccsal szemben, és a Fidesz országos listájáról került be a parlamentbe.

(24.hu)

MTI Fotó: Mónus Márton

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ha most meghátrál a polgármester, és még bocsánatot is kér, akkor érdemtelen a választók bizalmára...

A disznófejű nagyúr alatt elszaladt a ló, pedig csak listás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@balos: Fajkreténségednek mi a fájdalma?
ómió
@Aki Én: Megint maga alá gyűrt a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, efftársak fajkreténje! Sőt, már a mocskos hazudozásaidat is a másikra hazudnád, bolsiék elmebetege!? Kérjél már magadnak valami hatékonyabb terápiát! Vagy tetübolsiság ellen nincs?
Aki Én
@ómió: ...megzakkantál, mert már a pacal-pofának sem kellesz?
Újra kéne rendezni az életed, te hanyagolt bolsi hazudós.
kokopelli
@Aki Én: mit rendezzen? Azt a körülß@ros maradék vegetálását? Évek óta u.a.-okat a baromságokat szajkózza
itt a napi betevőjéért! A lassú,de elhatalmasodó demenz valamit tompít a silány helyzetén?!Nem véletlen az
állandó változatlanszövegű ismételgetése! Szomorú eset! (:-()
ómió
@Aki Én: Látom, nálad krónikus a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsi fajgörény! Legalább az Internacionálé-éneklésen túl vagy már mára? Mert az efftársilag, gondolom, max. úgy lehet "hiteles"!
Lepényleső
Aki nem szavaznak meg semmire,az mehet a "parlamentbe"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.