Egy évvel a színész halála után újra akarják temetni Gesztesit.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője szerint a közkedvelt színész esténként nagyon magányos volt, miközben mindennél jobban szerette a kislányát, Pankát, a fiait és az édesanyját, Mancikát. Főszerepről álmodott, ám vágya beteljesítésére már nem maradt ideje. A Blikk megtudta, egy évvel Károly temetése után Németh Sándort azzal kereste meg a színész egyik rokona, hogy szerinte Budakalásznál méltóbb helyet kellene találni Gesztesi sírjának.

Valóban így történt, de a végső döntés a család kezében van. Beszélünk majd velük erről, és ha úgy gondolják, akkor az újratemetés és a síremlék elkészítésének költségéhez hozzájárul a gyülekezetünk is

– mondta el a lapnak Németh Sándor.

Napra pontosan egy éve hagyott itt bennünket Gesztesi Károly. Rá emlékezünk. Mi jut róla eszedbe elsőnek? (Fotó: MTI)

Közzétette: ORIGO – 2021. január 4., hétfő

Én azt gondolom, a Fiumei úti sírkert méltó lenne Károlyhoz, és a márványból vagy gránitból készült síremléknek is olyan minőségűnek kell lennie, amely méltó színészi nagyságához 

– mondta.

A lap úgy tudja, Gesztesi örökösei a közelmúltban újra meghirdették a színész után maradt családi házat, így ha ők távoznak a Pest megyei településről, akár észszerű döntés is lehet, hogy a színművész maradványai is máshová kerüljenek. Ha így történik, a megvalósításhoz minden segítséget megad Németh Sándor, aki sosem feledi, miként maradt el első találkozásuk. 

Címlapkép: Facebook/ORIGO

(blikk.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Így menti ki a lóvét a HITGYÜLIBŐL?!
TASzSz
Így menti ki a lóvét a HITGYÜLIBŐL?!
Qqberci
Tán csak nem Mátyás király leszármazottja?...
Nyírfa
A család magánügye. Csak kár, hogy közük van Németh Sándorhoz.
colibri
Aki kitalálta ezt az újratemetési cirkuszt, azt kellene halála után évente másik temetőbe/parcellába pakolgatni! Volt idő megfontolni, hogy hova temessék, ne már, hogy évente valaki kitalálja, hogy az nem jó hely!
namihami
Ennek az ""újratemetésnek"", mióta a Viktorunk a Hősök terén újratemetett, nagyon komoly rossz szájíze van. Ha a család akkor így döntött, akkor nem kellene ismét temetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.