A Hunguest Hotels 9 szállodája kapott pénzt az elmaradt foglalások után, a kompenzációból ezúttal néhány budapesti luxusszállodának is jutott.

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels kilenc szállodája kapott kompenzációt a járványügyi korlátozások miatt elmaradt foglalások után, összesen 289 millió forintot – írja a 24.hu.

Mészáros Lőrinc öccsét sem tudja kikerülni a milliárdos nagyságrendű közpénz Jól megy neki. https://24.hu/fn/gazdasag/2020/11/30/meszaros-janos-magyar-kozut-mav/

Közzétette: 24.hu – 2020. november 30., hétfő

A kormány év végén úgy döntött: megtéríti a november 8-ig beérkezett, az őszi zárás utáni 30 napra vonatkozó bevételkiesés 80 százalékát a szállodáknak, ha megtartják a náluk dolgozókat. A legmagasabb kompenzációt a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa kapta, ez nem része a Hunguest láncnak, ellentétben a második helyezett egerszalóki Saliris Resort Spa Hotellel, aminek 93 millió forint jutott.

A Hunguest szállodák voltak a járvány első hullámaja után összesen 17,7 milliárd forintot kaptak. Ugyanekkor elbocsátották dolgozóik felét, az 1600 alkalmazottból csak 800-850-en maradhattak – írja a portál.

Címlapkép: Facebook/24.hu

(24.hu)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Majd itt is megkérdezik a szellemi topronygy szektások, hogy hol itt a probléma?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Málna: Tendencia? Igen az, hogy minden kommenteddel szarul jössz ki és újabb utálatot gyűjtesz be magadra. De csak hajrá bogyósgyümölcs.
Málna
@Horizont: Tőlem aztán azt próbálsz bemesélni magadnak, amit akarsz. Attól az még nem lesz igaz. Majd legközelebb külön felhívom erre a figyelmedet, amikor kínodban már csak a mocsok jön ki belőled.
Horizont
@Málna: Felhívom figyelmedet te hülye liba, hogy nem kínomban szokott az általad mocsoknak tartott dolog kijönni belőlem. Egész más okból de ehhez neked lila gőzöd sincs. Igaz te nem vagy szabad szájú hanem csak úgy szabadon egy irritáló buta lelketlen némber vagy aki buta elfogult és a hatalom kritikátlan seggnyalója. Akit én a való életben és itt is szarba se nézek, mert nem tartok semmire, embernek meg pláne nem. Ja és igazam van hiába erőlködsz ...
Málna
@Horizont: A mocsok akkor jön ki az emberből, ha már nem képes kulturáltan kifejezni magát. Tehát kínjában. Te ezt szabadszájúságnak nevezed? Én visszataszító, útszéli stílusnak. Ami különösen gusztustalan egy ilyen idős nőtől, mint amilyen te vagy. Az meg végképp érthetetlen, hogy attól érzed embernek magad, hogy állandóan fröcsögsz, mocskolódsz. Nálatok tényleg ez a normális?
Lepényleső
Merengve e képet nézve,megállná-e helyét bármely maffia film hirdetésére?
csak úgy....
@Lepényleső: már a "plakát" is oszkárra lenne érdemes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.