Az igazságügyi miniszter reagált a lakásvásárlásukról szóló hírekre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
annak biztosan, de a te pofátlanságodnak nincsenek! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
annak biztosan, de a te pofátlanságodnak nincsenek! =))
Nessy
Valós a lakásvásárlás? Igen! Valós a Balatonhenyei felújítás? Igen! Akkor mi ebben a rágalom? Tény közlés!
RonaGyuri
@Horizont: igen ez az orbáni etika! =))
Qqberci
Nyuszómuszó, ha vaj van a fejeden, ne menj a napra! (régi maghor bölcsesség)...
RonaGyuri
@Nessy: a csúcs, hogy vegyük be, hogy: ő Brüsszel után családostól életvitel-szerűen "henyélni" akart! =))
ja és hétköznapi 8 millia pénzzel 192-t kapni hitelbe!!! =))
Béla333
Igazad van dekázós!
Perelj be mindenkit. A minisztériumod nevében, hogy neked ne kerüljön egy filléredbe se.
Amolyan szarrágó módon...
lemming
Nem tudod szabadon terjeszteni a fasiszta eszmeidet - te magyar paraszt kurva?
Seggbedgatod magad - te perverz fasiszta kurva?
A magyar igazságügyi miniszter szereti, amikor seggbedugják
lemming
A MAGYAR IGAZSÁGÜGYI MINISZTER SZERETI, AMIKOR SEGGBE KÚRJÁK!
kereső
Megáll az ész! Ez az erkölcstelen némber, még meg is sértődik?
Ami a hitelét illeti- még mindig nem bontotta ki az igazság teljes részletét, hiszen egy ilyen összegű kölcsönhöz megközelitőleg háromszoros fedezetet kér a bank. Egynek ott volt a megvásárolandó ingatllan. Másodiknak a férj lakása- ha az 200 millát ért, akkor miért nem fértek el benne, miért kellett nagyobb lakást bérelni közpénzen-a harmadik láb, az nincs meg, hacsak el nem fogadta a bank a 8 millát+a miniszteri rangot, az is kétszáz millió. De ebben az a férj nevén lévő lakás az érdekes- ha fedezetként be lehetett vonni, akkor nem lehetett az olyan kicsike.
Nessy
@kereső: Dajkamese hölgyeknek ez az egész sztori. Egy régi tv. műsor: " Fele sem igaz"!
Málna
@Nessy: Tényleg nem értetted, mi volt ebben a rágalom? Elmagyarázzam?
Nessy
@Málna: Kinőttem a mesékből! Köszönöm, nem tartok rá igényt!
Béla333
Juditka pipa lett, mert lebukott a CSOK-os hazugságával és hogy hatalmi helyzetét kihasználva jutott érdemtelen előnyhöz egy banknál. Sőt! Ilyen ajánlatot egy bank nem ad senkinek hogy 8 milla önrészre 192 milla hitelt kap?!
Aljas mocskok ezek a Fideszes maffia tagok!
Mind!
Málna
@Nessy: Inkább az igazságra nem tartasz igényt. Bár szerintem érted te ezt, csak egymás előtt játsszátok az eszeteket...
134.bátor
@Málna: Ne haragudj,de mièrt vèded ezeket mindig? Mi kell mèg,hogy egyszer Te is azt mondd: elèg volt!?
Béla333
@134.bátor: 20.05
Kicsivel több pénz, mint amit ott kap...
Málna
@134.bátor: Nem mindig védem őket, csak akkor, ha alaptalanul vannak vádolva. Mint most is. Pedig nem történt semmi.
Sámannus
Azt a pofátlanságot nehéz rágalomnak tekinteni amit művelt.
Nessy
@Málna: Ha neked ez természetes,az a te döntésed! Egy ellenzéki mezei önkormányzati képviselőt ennek a tranzakciónak a töredékéért börtönbe küldené sok fidesz hívő. Egyébként amiről szó van, az maga az igazság. Becsülettel meghallgattam Varga Judit álláspontját is. Ő sem cáfolta a tényeket. A kiemelt banki hitel meg a CSOK az ő esetében jogszerű, ha nem is etikus. Ennyi. Nincs mit tovább ragozni se pro, se kontra.
Málna
@Nessy: Már miért ne lenne etikus? A hitelről a bank dönt - akár egyéni elbírálás alapján, a CSOK pedig mindenkinek jár, aki megfelel a feltételeknek. Még Varga Juditnak is.
csipetke
Hja,a közszereplőknek sokmindent le kell nyelniük. Másrészt ha valamelyik ellenzéki csinálta volna ugyanezt,a fidesz mocsármédiája hetekig ezen lovagolna.
Aki Én
@Málna: Talán nem ártanának a korrekt, átlátható vagyonnyilatkozatok sem. Tudod, tucatnyi eset.
újra:
Az a baj, hogy az orbáni támogatás azoknak is jár, akik évi 100 milliót keresnek.
Meg azoknak járnak alapvetően ajándék közpénz milliárdok hetente, akik közpénzből lettek milliárdosok. Nem pontosan látom mi a jó és etikus abban, hogy az átlag magyar dobja össze a milliárdosoknak az újabb vagyonokat.
Te ezért adózol?
Jóléti államokban ez kivétel nélkül fordítva van, pl. többlépcsős adózás. És nem, nem a tehetősebb fizet többet, hanem a kevésbé tehetős kevesebbet.
Na, nálunk fordítva van.
Aki Én
Rágalámhadjáratot emleget annak a rendszernek az egyik ,,éke", ahol naponta bukják ők a sajtópereket, tulnyomó részt rágalmazásokért?
Azért ehhez pofa kell.
Peller Anikó
@csipetke: hetekig? Affenét, évekig, persze letartóztatásban.
vitriol
Igen, tulajdonképpen mindennek vannak határai, csak a pofátlan gazdagodásnak nincsenek a fidesz törvénye szerint! - és ezt kivétel nélkül minden fideszes ki is használja!
Málna
@Aki Én: Ez a támogatás mindenkinek jár, aki gyereket szül. És ez így van jól. Sokkal kevésbé sajnálom attól, akinek a gyerekei várhatóan ennek a többszörösét fogják visszaforgatni a közös kasszába, mint attól, akitől ez esélytelen.
A többkulcsos adózással pedig egyáltalán nem értek egyet. A gazdagabb így is jóval többet fizet, mint a kiskeresetű, totál igazságtalannak tartom ennek a fokozását. Az olyan, mint egy büntetés azért, mert valaki tanul, tehetséges, kockáztat vagy sokat dolgozik - és ezáltal többet is keres.
nezelodo
Juditka, ha ismeri a rágalomhadjárat határait, akkor ne lépje át azt a határt! Előre is köszönjük, ha képes lenne betartani.
Aki Én
@Málna: Egész elképesztő, mennyire nem értesz egy qrva szót sem.
lemming
„Varga Judit másfél évnyi miniszterség alatt jutott el a teljes erkölcsi csődig. Varga Juditnak le kell mondania! Egy csok-kal csaló miniszter nem képviselheti tovább hazánkat az Európai Unióban, és nem vehet részt többet a magyar törvények megalkotásában, amiket pénzért kijátszott"
Ludmilla
@lemming: ez nem stílus... undorító beírás
lemming
@Ludmilla: "A lapnak nyilatkozó szakértők szerint csok-támogatást nyaralóra nem lehet igénybe venni, csak családi házra, azzal a feltétellel, ha abban legalább tíz évig gyermekeivel együtt él a támogatást igénylő család."
Málna
@Aki Én: Én meg azon lepődöm meg mindig, mennyire nem tudsz értelmesen reagálni arra, amit írok. De legalább ne reagálnál, ha csak erre a semmitmondó sablonszövegre telik...
silber13
@Málna: Hülyeség a kaparmányod...!!
Ludmilla
@lemming: én is felháborítónak tartom,igazad is van,de a 18.18-as beírás méltatlan.. egyébként olyan mint az ügynök apja,meg a tolvaj pártja
Málna
@silber13: Fejet hajtok érveid előtt...:-)
Klubtag
Kevés pimaszabb és hazánk szempontjából kártékonyabb munkatársa van a kormányfőnek, mint Varga Judit (I)gazságügyi miniszter asszony és ezzel bizony maga is tisztában kell, hogy legyen, ha oly büszke több éves brüsszeli kiküldetésére. Ott azért hallhatott és tapasztalhatott egyet-s-mást a magyar politika európai megítéléséről.
Az itthoni szereplése jelen ügyletben is méltán igazolja, hogy amit művelt az törvényes ugyan, de nem etikus - óh be sokszor is hivatkozott anno mindenféle piszlicsáré ügylet kapcsán az "emútnyócév" ellenzéke erre. De azért nem átallott visszamenőleges hatályú törvényt is alkotni a fidesz-kdnp, hogy pl. a nekik nem tetsző végkielégítést visszavehessék.
A joggal való visszaélés aljasságának - politikai indíttatásból - az "emúttízév" alatt bizony nem volt határa.
lemming
@Ludmilla: Két nap masszív piálás után nem emlékszem rá. Ma arra ébredtem, hogy nem tudom milyen nap van (igazából az évszámot sem tudtam egy darabig)
Aki Én
@Málna: Akkora buta baromságokat írsz, hogy az már fáj. Ráadásul ahogy mondom, egy szót meg nem értettél abból amit mondtam, az a válaszodból egyértelműen kiderül, de ahogy szokott, most is neked nagy a pofád.
Mondtam már, kóros, ahogy külső, pozitív visszajelzések hiányában magadat veregeted vállon. Már a kérdést sem érted,
de mindig magadat hirdeted ,,győztesnek". Most sem arra reagáltál, amit írtam, hanem arra,ami a buta fejedben van. Nagyon informálatlan vagy, gondolom az alapvető igényed sincs meg a tájékozódásra. Elég, amit a gazdád mond.
Te mindenben ennyire sikertelen vagy, mint itt?
Aki Én
@Málna: ,,@silber13: Fejet hajtok érveid előtt...:-)"

Már magát a szót sem ismered :)
Málna
@Aki Én: Én is elmondom újra: ha nem tudsz értelmesen reagálni, akkor nem kell reagálni. Látom, hogy rögeszmés vagy, mindig ugyanazokat a dolgokat írod. És mindig rólam beszélsz, velem foglalkozol. Lassan már mániákusan. Valami nagyon nem stimmel veled.
Aki Én
@Málna: Elmondtam mi a szar és igazságtalan az orbáni ,,támogatásokban".
Ezt vagy megérted, vagy nem.
Gazella
Julcsika julcsika... tegyél már lakatot a szádra! Náladnál ( még a narancs bagázs is ide tartozik) nincs pofátlanabb!! Jól nyaltál a dagadéknál.
Gazella
Ráadásul még a csokot is rátok igazitotta novák kurcsika!!
Málna
@Aki Én: Én meg elmondtam, hogy mi a jó és igazságos benne. Erre már csak a személyeskedés volt a "válasz". Mint mindig.
gina
Ezt meri kijelenteni egy mocskos gerinctelen OV sarkija??? gondolja ez a pincsi kutya hogy a legjobb védekezés a támadás???, de annyira nem hihető ez a sarki paszományos !!!
Aki Én
@Málna: ...nem, mellébeszélsz, szemlátomást egy szót sem értettél meg.
Pl.:
Én: ,, És nem, nem a tehetősebb fizet többet, hanem a kevésbé tehetős kevesebbet."

Te: ,,A gazdagabb így is jóval többet fizet, mint a kiskeresetű, totál igazságtalannak tartom ennek a fokozását. Az olyan, mint egy büntetés azért, mert valaki tanul, tehetséges, kockáztat vagy sokat dolgozik - és ezáltal többet is keres."

Egyértelmű, hogy semmit nem értesz.
Az más kérdés, hogy tájékozatlan is vagy, mert arányaiban a kisebb keresetű fizet többet. Millió cikk szól erről, ha lenne alapvető igényed arra, hogy tájékozódj abban, amiről vitázni szeretnél. De te nem, te inkább kinevetteted magad, és jobb híján elégedett vagy magaddal. Ha már más nem is...
Abba ne hagyd, jó látni a fideszesek ostobaságát.
Málna
@Aki Én: Ugyanazt mondtam én is, csak a másik oldalról nézve. Az meg hülyeség, hogy a kisebb keresetű fizet többet, ha ugyanazt a százalékot fizetik.
Yoda69
Es meg ennek a luvnyanak all feljebb. Ennek is a rinocerosz valaganak a bore van pofazmanyan.
Aki Én
@Málna: ...mondom, tájékozódj, ahogy minden felelősségteljes, alapvető igényű ember.
Málna
@Aki Én: Ezen nincs mit tájékozódni, egyszerű matek.
kokopelli
@Aki Én: ...azért számolnak olyan összehasonlítással, hogy "valami" hány óra, nap ill. hónap munkabérébe kerül
a két félnek"! Valamikor a kül. országok azonos foglalkozású polgárainak keresetét is úgy vetették össze!Emlékszem,
hogy nagyon fiatalon a BNV-én ( Városligetben) a németek is úgy árazták be a kiállított használati cikkeiket,hogy egy
"átlag dolgozó" mennyi munkaidejébe kerül az árút megvenni!!
Klubtag
2010. óta - visszamenőleges törvénykezés, MANYUP lenyúlás, alaptövény(nem véletlenül csupa kisbetűvel), média törvény, választási törvény, vészhelyzeti kormány-felhatalmazás, önkormányzatok kifosztása, stb.,stb.,stb. - ezek ellen nem sivalkodik a drága jó (I)gazság-ügyér? - szerintem meg még kesztyűs kézzel is bánik vele az ellenzéki sajtó. A hisztikét fel lehet függeszteni, egyébként jó lenne, ha befejezné ezt a baloldalizást, a "jobboldali" torz-szüleményként kitenyésztett illiberális demokrácia - ami önmagában is oximoron - olyan kategória, ami sok mindennek nevezhető, csak polgári, nemzeti, keresztény, képződménynek nem.
Summa summárum - van egy mocskos, gazember, tolvaj kormány (aminek te is tagja vagy) és van egy kétségbeesett ellenzék (szinte minden eszközétől megfosztva), mely felelősséggel próbálja megmenteni a magyarságot a teljes erkölcsi megsemmisüléstől, amihez a tefajtád jóvoltából(is) ez a szegény nép oly közel áll.
Juditom - most csak ennyi jutott eszembe veled, meg az általad művelt, képviselt és támogatott orbáni "etika" okán...
134.bátor
@Málna: Szerinted ez semmi. Itt a problèma veletek. Ha egy ellenzèki csinálta volna,kèt èvig ezt orditanátok..
Málna
@134.bátor: Persze, hogy semmi. A CSOK mindenkinek jár, akinek gyereke van. Áruld már el, mi a probléma...
Eladott Ország
Te csak egy pénzéhes eszetlen fideszes seggnyaló/csinovnyik/csicska vagy! "Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók."
Eladott Ország
Jucika jobb szemléltetését nem is adhatta volna annak, miért is van szükség az EU jogállamisági kritériumokhoz kötött pénzosztásának. Hatálybalépés előtt másfél órával kihirdetett törvény, salátatörvénynek álcázott alkotmánymódosítás járványra hivatkozva, családjog átírása, alapítványok kistafírozásának sajátosságai... Elég tegnap este 10 és ma hajnal 2 közötti négy órában történtek ismertetése az EU illetékeseivel, máris látható illiberália diszkrét bája.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/143653997_1042619922884581_6927991879092611239_o.jpg?_nc_cat=107&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=BuVtQZCKqKYAX9-MSN7&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e16146912e83ae0f1e40bd2bfb0f3150&oe=603AE390
Hát te miféle jószág vagy?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/142802731_495332431451827_4464448319287320530_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=uC9092pRDLwAX_NAAQw&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b11bc00c5aa2e14de574e8ac6cd24493&oe=603940DF
Isten hozott a lopjunk és gazdagodjunk gátlástalanul milliárdossá csapatában
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/143690585_1043593442787229_9091611126203042397_o.jpg?_nc_cat=100&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=VtSNABTUq-sAX-Dnwi2&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2131a4bc95230dc1af90a5b49b4f7e6b&oe=603A3906
csak úgy....
@Málna: a probléma ott lehet,hogy a julison kívül nem mindenki tudja törleszteni a havi részleteket,- ez a CSOK is csak a kiválasztottak pofiján cuppan.
Málna
@csak úgy...: A CSOK egy vissza nem térítendő támogatás, NINCS TÖRLESZTŐRÉSZLET!
cikicakk55
@Aki Én: Csodálom a türelmed. Én általában nem szoktam elolvasni mit ír. Ugyan így halfarok sem érdekel és Shikari sem. Most valamiért tényleg bele olvastam( a dilis macska miatt) és katasztrófa,hogy szerinte a kiskeresetű ember ugyan annyi százalékot fizet,mint a milliárdos. na ezen kiakadtam. Nem fogja fel,hogy 160.000 netóból levonni cakk-pakk 40%-ot vagy 2 -3 millióból levonni 40%-ot totál nem mindegy. A milliomosnak bőven marad annyi,hogy vígan eléldegélhet,még a dolgozónak talán a maradékból a rezsire futja,de a családra már nem. Éheznek,fáznak,de az ilyen Fideszes agymosottak ezt valamiért nem fogják fel. Őrület,hogy mire képesek normális emberek pár ezer forintért. Ráadásul annyira idióta,hogy nem veszi észre,hogy itt a propin nem nagyon van társasága.
csak úgy....
@Málna: akkor úgy mondom,hogy a földi halandókat ,ezzel nem igazán tudják föl "csókolni",mikor rettegniük kell a munkhelyeik miatt és nem is beszélve az inflácioról..

@Málna: te globálisan rettenetesen buta.
Málna
@cikicakk55: A 160 ezerből a 40 százalék az ugyanannyi százalék, mint a több millióból a 40%. Jó nagy hülyeséget írtál.
Sajnálom, hogy pénzügyi gondjaid vannak, így érthető a rosszkedved, de ez nem mentség a gyávaságodra és a rosszindulatodra.
Málna
@csak úgy...: És még fokozod is. Oltári baromságot írsz, és ahelyett hogy füled-farkad behúznád, még engem butázol le. Pont te...Jó, tudom, kínodban tetted.
csak úgy....
@Málna: foglalkozik veled a rossebb,te próbálsz itt etetni mindenkit a kedvenc humoristáddal,aki téged ugyan úgy átbax mint mindenkit az országba! a te kínjaidról mesélj ,honnan szeded,hogy én kínomban?
@Horizont: szavaival élve,te egy ritka buta és idegesítö pitsca..
Málna
@csak úgy...: Téged nem kell átbaszni, te megteszed ezt saját magaddal. CSOK törlesztés, meg "kiválasztottak", mi? Rossz nézni, ahogy hülyítitek magatokat. Ma különösen formában vagytok. Ritka sok ostobaságba futottam ma bele.
csak úgy....
@Málna: te csak a magad ostobaságába futsz mindíg bele,mert valami miatt el sem tudod képzelni,hogy ez a CSOK nem a fiatal és kezdö családokért van,akiknek semmijük sincs mert most kzdék az életet és arra a kibaxxott CSOK ra még + kölcsönöket is föl kellenne venniük ,hogy késöbb hajléktalanok lehessenek. gondolom,te mint ukrán menekült ezt nem tapasztnyaltad..
csak úgy....
@csak úgy...: az a mázlid,hogy én minden ostoba picsától hagyom magam leostobázni ! :) ostobákkal érdemes beszélni,vitatatkozni !?
Málna
@csak úgy...: És még mindig fújod a butaságaidat...Megdöbbentő ez az ostobaság.
csipetke
A CSOK, családi otthonteremtési támogatás. OTTHON-teremtés. Nem nyaralóteremtés. Azt meg,hogy életvitelszerűen Bivalybasznád-alsón akartak lakni 3 gyerekkel,az mese habbal. 120-an laknak ott,nincs iskola,és más sem. Amit Varga előadott,az csak rizsa,nem gondolta,hogy valaki megpiszkálja a dolgot
lemming
Eperke – Határ a csillagos ég!

"Az eper megérett Eper pici városban, tehát így közeleg a szüretelés ideje. Közben egy hatalmas szikla zárja el a víz folyását és emiatt egészen eláll a vízellátás a városban. A gond meg az, hogyha elgördítik helyéről a sziklát, az a várost teljesen lerombolja. De ha víz hiány van, akkor pedig a termések megromlanak, ami úgyszintén megszüntetheti a várost. Zöldfej bácsinak támad egy jó ötlete, hogy felkeressék a gejzírkövet, ami megold minden problémát a városban. A kalandok következtében Zöldfej bácsi elismeri, hogy csalt és csak egy utolsó kalandra vágyott a barátaival. Eperke és a barátai így akkor úgy döntenek, hogy maguk erejével próbálkozva tüntetik el az óriási sziklát."

Szereplők:

Eperke
Limonádé / Citromtorta
Narancsvirág
Málnahab
Áfonya
Szilvapuding
Zöldfej bácsi
Lepényleső
...annak igen,de ez esetben vélhetően a valóságot közlik a nagyérdeművel,talán ez a baj az egésszel?
kokopelli
@Horizont: én azt hittem,hogy "Balatonharács"-on épít a csaj!!...bocs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.