A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnésének ügyében.

Otthonról két napja megszökött 15 éves lányt köröz a rendőrség

A Kaposvári Rendőrkapitányság a 14010-157/37/2021. körözési számon folytat eljárást egy zimányi lakos eltűnése miatt – írják a rendőrség honlapján.

Eltűnésével kapcsolatban egyik hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mivel Nagy Virág 2021. január 26-án megszökött otthonról és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Eltűnésekor fekete alapon zöld mintás táska volt nála, valamint fekete bőrnadrágot, fekete pulóvert, fekete bokacsizmát és világosbarna, szőrmés kapucnis kabátot viselt. 160 centiméter magas, sovány testalkatú, hosszú, fekete hajú, zöld szemű.

Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy Kaposváron, illetve Pécsen, vagy környékén rejtőzhet, azonban a lány felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük – jegyezték meg a rendőrök a körözési felhívásban.

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számon, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon

- írják a police.hu-n

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lemming
Zsidók, cigányok vagy Orbán által betelepített bűnöző migránsok állnak a háttérben.
lemming
Ha megtalállak, a gerinced mentén foglak szétvágni, aztán kitépem a gerinced!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.