Kamerákat követelnek a HÉV-re.

A HÉV szerelvények bekamerázását és még több ellenőr munkába állítását követelik a gödöllői illetve a csömöri HÉV szakaszán élők. Múlt héten ezen a vonalon akartak megerőszakolni egy munkába igyekvő nőt.

Egy csömöri férfi kezdte gyűjteni a hasonló eseteket a közösségi oldalon, eddig több mint 200 zaklatásról szóló levelet kapott. A MÁV azt közölte, hogy egyre több rendész teljesít szolgálatot a HÉV-ek vonalán.

Suliba mentem és a velem szemben ülő, illuminált állapotban lévő idősebb férfi folyamatosan obszcén szavak kíséretében taglalta, hogy mit csinálna velem

– írta egy diáklány.

Egy másik utas pedig az írta:

Már mindegy, hogy reggel vagy este utazik az ember, a zaklatók és az agresszív alkoholisták napi szinten jelen vannak.

Címlapkép: rtl.hu

(rtl.hu444.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Pintyőkének kevesebbet kéne zabrálni, többet dolgozni
jesz
hol vannak a testkamerás jegyellenőrök? Jó, reggel még alszanak, este meg a gyerekkel tanulnak, főznek, buliznak..a többit majd az utasok..vagy nem.
vacsi
Nem kellene visszahozni gyerekkorom rendszerét, amikor minden kocsiban, buszon, stb. bent ült a kalauz? Mellesleg, a jegyeket is ő adta. És, ha valami volt, azonnal leállíttatta a járművel. Az is igaz, hogy akik így viselkedtek, azokat nem egy pénzéhes ügyvéd védte a bíróságon, és a bírók sem egy látszatítéletet hoztak...
Nessy
Ezek a zaklatók biztos migráncsok! Egy népnemzetijobboldalikeresztény hetero férfinek ilyesmi eszébe sem jutna! Vagy mégis??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.