"... szeretnék gratulálni a Vezér csicskásainak, akik Istent és embert nem kímélve, ha törik, ha szakad, mindig megtalálják azt a megoldást, amit a Gazda akar, s ami a Gazdának jó. Tök mindegy, hogy a kínai vakcinától esetleg ott helyben esik össze a beoltott páciens, avagy három év múlva három feje nő, ebből kettő olyan, mint az Orbáné, egy pedig mint a Szijjártóé... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Semmihez sem értő, csúti zabálógép dönt, arról, amiről fingja sincs...gratula!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Pálinkás Pál: De látod mi megy most is?? rendkivüli "ülésnap" a vizgereblyézésre- mert másra nem jó. Mást meg nem csinálnak- ,mert" mit szól a viktor."
Nyírfa
@Yoda69: Ez annyira igaz, hogy kétszer is lájkoltalak. :)
kereső
@Pálinkás Pál: Nem parlamenti szócséplést(xarpasszirozást) kéne tartani! Hanem egy nemzetközi sajtótájékozatatót orbán rendeletéről, és egy mondjuk éhségsztrájkot kezdeni a Kossuth téren e miatt. meghivni oda bajnai Gordontól kezdve mindenkit, aki az előző kormány(nem orbán kormányára gondolok) tagja volt. Tiltakozzatok már az isten szerelmére orbán ádáz , embergyilkos rendelete ellen. A parlamenti szócséplés, a sajtóközlemény az annyi, mint a halottnak az ibolya.
Nessy
@Pálinkás Pál: (11.51) Ebben egyetértek veled!
gina
Remélem ezért a egy fán fog lógni ez az elmebeteg mocskos diktátor

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.