A miniszterelnök szerint kérdés, hogy nagyot nyisson-e az ország vagy lépcsőzetesen enyhítsenek a korlátozásokon, ahogy az is, hogy eltérő szabályok vonatkozzanak-e a védettekre. Erről "az ország széles körben" vitázhat, vagyis nem kizárt egy újabb konzultáció sem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy híján 22

s akkor még nem is beszéltünk a 22-es csapdájárúl

Tanár úr-II egy egyébként érdekes kérdés mentén sumákol a „Médianapló - Orbán milyen vakcinát szán a népnek?” című postjában. Ezzel nem csak az a gond, hogy a lényeg sikkad el: nem látja, vagy nem akarja látni, hogy Orbánéknak ez a vírus dolog valójában egy óriási lopási lehetőség, amivel élnek is rendesen. Valójában arról értekezik, hogy 22-re készül. Így írt: „a miniszterelnök kutyaszorítóban van. Ha rábízza magát a nehézkes, kétségkívül ügyetlenkedő unióra, és inkább csak csordogál a nyugati vakcina, akkor sok lesz nálunk az emberáldozat, ráadásul nem lehet beindítani a gazdaságot. Ha azonban szerez kevésbé kipróbált védőoltást, akkor minimalizálhatja az emberveszteséget, és beindíthatja a gazdaságot. Ebben az esetben a válság jövő tavasszal aligha dönti meg a rendszerét”. Ami lássuk be a tények vonatkozásában sem több mint egy igen kevés alappal rendelkező munkahipotézis.
Azonban az orbáni kampánystratégiai vonatkozásai alapvetően tévesek. Orbán egy felől sokkal hülyébbnek kezeli az embereket; a propaganda egyik gyöngyszeme: a DK-sok kínai fenntartásai és az orvos polgijuk oltási esetének nyomatása!! =))
Másfelől ő igazából azt nyomatja, hogy bármit megtehet, s aki ezt fel meri róni neki az mocsok hazaáruló!
lemming
Feltámadunk! Vagy nem. Az a sok lehetőség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.