Ezúttal Gyurcsány Ferencet vette célba Budai Gyula, amiért egy DK-s és egy korábban MSZP-s polgármester is beoltatta magát soron kívül a koronavírus elleni vakcinával.– Te Gyurcsány Feri!…Mielőtt nekiállsz kritizálni a Kormány vakcinabeszerzését, miért nem beszélgetsz el az oltás mutyiban résztvevő László Imrével és Hiesz Györggyel, akik sunyi módon, alattomosan kijátszották az oltási tervet és jogszabályokat, megelőzve az arra jogosult idős honfitársainkat?! – ezzel kezdte a közösségi oldalán Budai. Te Feri, tényleg nem jutott el hozzád, hogy a koronavírus elleni oltás önkéntes?!? Ez azt jelenti, hogy mindenki eldönti, hogy felveszi a vakcinát vagy nem, abból a vakcinából ami rendelkezésre áll! Amennyiben neked és „híveidnek” nem jó sem az orosz, sem a kínai vakcina, (mert a ti Európai Uniótok nem nagyon szállít Pfizert vagy Modernát) ne oltassátok be magatokat!!. A bejegyzésből az is kiderült, hogy Budai Gyula – akárcsak Orbán Viktor – a kínai vakcinát fogja választani.

(Forrás: hang.hu, Északi által)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Máshonnan:
"Kiderült: titkos a magyar oltási terv
Senki sem látta még az oltási tervet. (valószínűleg azért mert nincs ilyen)
A Soros tervet sem, mégis a 133 bátor magyar, törvényben fogadta el a Kedves Vezető megalomániás hülyeségét."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Má' bocsánat, de a kormánny maga irta le az oltási sorrnedben, ki minősül eü dolgozónak. E szerint az is! akinek eü végzettsége van- de már nem praktizál. Ja jól rémlik akkor László Imre- dr. László Imre , aki a László kórház igazgató főorvosa volt majd egy évtizeden át. akkor most mit is akar budai, meg a fideSS hülye lakájmédiája??(Magyar Hirlap). Vissza kell ezekbe nyomni a xart, nem kell más csak egy ilyen tartalmú MTI-s közlemény, amelyben idézik a kormány rendeletét.És nem kell magyarázkodni sem tovább.
Nessy
@kereső: Továbbá nem lehet kukába dobni a nap végére megmaradó oltóanyagot, viszont másnap már nem használható. Telefon a háziorvostól Hiesz tudott menni, beoltották. Ha kidobják azért büntetnek, ha beadják annak, akit érnek azért! Budai eredj foglalkozz a dinnyével! Egy az értelmi képességetek!
bencemacska
@kereső: ma, 17:07
Kihagytad, hogy előtte katonaorvos volt és 5 évig a Honvéd Kórház orvos igazgatója!
Semmi mást nem csinált az "oltakozással", mint szolgálatkész állapotba helyezte magát, a járvány idejére. Ő felmérte, hogy szükség lehet a tudása hasznosítására orvosként is!!!
bencemacska
@Nessy: ma, 17:16
Ne sértegesd a dinnyét, az finom gyümölcs!-:)))
Ha az "operatív törzs" tényleg SZAKEMBEREKBŐL állna, akkor a polgármesterek már sorra kerültek volna!
Nem magyarázom meg miért, mert aki érti, érti, aki nem annak meg felesleges magyarázni!!!
Józsipapa
budai kula gyula a bukott katonai ügyész
megint böfögött valami baromságot
bencemacska
" miért nem beszélgetsz el az oltás mutyiban résztvevő László Imrével és Hiesz Györggyel, akik sunyi módon, alattomosan kijátszották az oltási tervet és jogszabályokat, megelőzve az arra jogosult idős honfitársainkat?! – ezzel kezdte a közösségi oldalán Budai. Te Feri, tényleg nem jutott el hozzád, hogy a koronavírus elleni oltás önkéntes?!?"
Ezzel szemben budai nem tudja, - ügyvéd létére - ,hogy a polgármesternek kötelessége a megválasztói érdekében még a karantén idején is mindenkor segítségükre lenni. Nem kérhet minden segítséget kérőtől NEGATÍV TESZTET!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.