Kriza Ákos visszaadta Miskolc jövőjét, mindig ment előre a legnagyobb ellenszélben is, a bírálatok és a rágalmak ellenére is – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Miskolc korábbi polgármesterének temetésén, szombaton.

A kormányfő beszédében kiemelte: Magyarország miniszterelnökeként, a kormány nevében még egyszer elmondja, mennyire hálásak mindenért, amit Kriza Ákos "értünk és a városért, Miskolcért" tett. 2010-ben egy egész város gondját-baját vette magára – tette hozzá.

Orbán Viktor is elment Kriza Ákos temetésére, így búcsúzott egykori társától

Azt mondta, Kriza Ákos látta, mekkora a feladat, és azt is látta, hogy ami máshol működhet, az itt kevés lesz. Itt a bizalmat csak kemény munkával lehet kiérdemelni, itt olyan ember kell, aki a városnak nemcsak jó gazdája, de menedzsere, orvosa és kezelője is lesz, és ő éppen ilyen volt kilenc éven keresztül – közölte a kormányfő.

Orbán Viktor szerint a politika világában nincs ennél nagyobb siker. Ma Miskolcnak ismét van jövője, és Kriza Ákos munkája nélkül ez nem így lenne – mutatott rá.

(MTI)

(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Érdekes,hogy a halott fideSSes mindenhez értett,igaz ez csak a halála után derül ki!Mint a fideSSes kozmetikázott statisztika!Amíg nem ismerjük a VALÓDI számokat csak addig stimmel!
namihami
""A halott indián a jó indián.""
És a halott fideszes a jobb fideszes. Ott már mid megjavul és becsületessé válik.
TollerBela
Elment ? Elgurult, elvitték taligán ...ENnyire még sohasem volt kövér és jóllakott ! Kriza egy szemét alak volt, a barátja . ha egyáltalán - akkor méltán orbán.De tény, hogy semmi sem mozdult uralma alatt !
solidedge
"Kriza Ákos visszaadta Miskolc jövőjét". Mint ha előtte nem lett volna semmi. Azt pampogja, hogy ha a Fidesz nem lenne a Föld sem forogna. Micsoda baromság. Olyan Orbános.
ómió
Az ilyen efftársilag biztos "nem szokás"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.