Hétfőre pedig tömeges üzletnyitást terveznek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Az MTI-nek nyilatkozó Kovács Zoltán szerint több kedvező intézkedést is igénybe vehetnek a vendéglátósok, többek között csökkentették az adókat, eltörölték a bérek járulékait és kifizetik a bérek felét. Utóbbit sokan még a mai napig nem látták mondjuk, ezért a tönk szélére kerültek, hiszen nincs miből kifizetni a dolgozóikat. Az ígéretek ugyanis nem fizetőeszközök a boltokban vagy a patikusnál. Kovács elmondta azt is, hogy az emberek beoltottságától függ az, hogy mikor nyithatnak ki a vendéglátóhelyek, ami lényegében azt vetíti előre, hogy nyárig sok jóra nem lehet számítani. Kérdés, hogy ki lesz az, aki addig kihúzza? Ha nincs forgalom, zárva egy vendéglő, mit érnek vele?!
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: ha a beoltottságtól függ, sosem nyitnak ki...nagy összegbe le merem fogadni...3 millió embert nem tudnak rávenni..
simmering73
Csak nem előbb vége lesz a fidesz hatalombitorlásának?
voltmárjobbis
Ha tömegek lehetnek az üzletekben, metrón, buszon, akkor miért nem lehetnek vendéglőkben, meghatározott létszámmal - asztal szám korlátozás, 1 aszalnál hányan.
Érthetetlen!
lemming
"A bajba jutott vendéglátósokon viccelődött Kósa Lajos"

index.hu/belfold/2021/01/29/kosa-lajos-debrecen-tv-interju-vendeglatosok-viccelodes-koronavirus/

És akkor tedd emellé a hír mellé ezt:

"Egy dubaji dollármilliárdos luxusszállodája is kapott a járvány miatt állami támogatást"

telex.hu/gazdasag/2021/01/30/allami-tamogatas-koronavirus-ritz-carlton-dubaji-dollarmilliardos

"A világ leggazdagabb embereinek listáján is gyakran felbukkan az a Khalaf al-Habtoor, akinek egyik budapesti szállodája, a The Ritz-Carlton Budapest is részesült a Kisfaludy-program támogatásaiból a koronavírus-járvány okozta bevételkiesés kompenzálására, írja az mfor." - míg a MAGYAR bajbajutott vendéglátósok, a családjuk, a munkavállalóik a teljes tönkremenetel szélén állnak!

Olaszországban holnap nyitnak, míg nálunk egy olyan rendeletet fogad el a MAGYAR KORMÁNY A MAGYAR EMBEREK ELLEN, ami tényleg alkalmas a teljes kivéreztetésre?

jó lenne, ha holnap sokan lennének - és nem csak a vendéglősök, hanem az emberek, akik évek óta járnak vendéglőbe és ott jól érezték magukat - talán ott kérték meg a párjuk kezét, talán ott tudták meg, hogy gyermekük lesz, talán ott közölték, másokkal, hogy átmentek a vizsgán, hogy felvették őket az egyetemre, hogy túl vannak a szakításon és van újy barátjuk, és hogy az élet szép, és talán ott tudták me egy vállalati vacsorán, hogy előléptették őket, hogy az a sok munka nem volt hiábavaló... stb!

A holnapi megmozdulás nem csak a vendéglősökről szól, hanem rólunk szól, magyar emberekről e kies hazában - együtt, egymásért!

Az elnyomok szabadsága semmit sem ér - egy nagy nulla!
Elnyomók szabadsága MINIDIG... CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MINDIG a kevesek jólétéről szól sokak kárára !!!

Orbán és a(z érdek)haverjai, kontra magyar nép!
VÁLASSZATOK !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.