Érdekesen kezdődött Szijjártó Péter moszkvai tárgyalása az orosz külügyminiszterrel. A Népszava számol be arról, hogy bizonyára rendkívül gyümölcsöző tárgyalásokat folytatott Szijjártó Péter január 22-én Moszkvában, de a Szergej Lavrovval tartott találkozója nem csak erről lesz emlékezetes. Amikor a felek tárgyalóasztalhoz ültek, akkor az orosz külügyminiszter megkérte a vendégeit, hogy mondjanak néhány szót a kamerának. Eközben a Szijjártóval érkező tolmács egy laza mozdulattal kivett egy tollat az asztal közepén álló tartóból és elrakta a táskájába. Erre Lavrov somolyogva, oroszul megjegyezte: „rögtön lopják a tollat”. Az incidensnek ezzel vége is van, a magyarok szemlátomást nem észlelték a lebukást, pedig Szijjártó régebben azt mondta, hogy tanul oroszul. A tárgyalásról készült videó felkerült az orosz külügyminisztérium Facebook-oldalára, de nem tudni miért tették közzé a vendégekre nézve elég kellemetlen felvételt.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem a magyarok b+, hanem a Fidesz maffia!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Annyira természetes a számukra, hogy mindent lenyúlnak, elvesznek, már észre sem veszik, ha ezt nemcsak itthon csinálják.
De, hogy még az orosz külügyminiszter is ezen poénkodjon, gyerekek, ez már a vég.
Aki Én
@Málna: Ez most komoly?
Úgy gondolod, te a kamerának háttal ténykedőt jobban láttad csendes magányodban, mint a vele szemben ülő Lavrov, aki még megjegyzést is tett?
Még az sem kizárt, hogy így van, de megint tényként kezeled a feltételezésed, egy helyszínen tartózkodóval szemben.
Ez annyira szomorú, de tényleg.
Hogy miért vannak ott a tollak, azt pedig mindenki tudja, még ha te ennek felismerésére vagy büszke, és nem vagy önző ezt megosztani.
Málna
@Aki Én: Igen, teljesen komoly. Honnan tudod, mit látott Lavrov? Honnan tudod, hogy komoly volt-e a megjegyzése? Honnan tudod, hogy a tolmácsnak szólt, amikor többen is vettek el tollat? Ha eltette a táskájába, miért van később a kezében? Na, gondolkodj egy kicsit.
Béla333
telex.hu/kulfold/2021/01/30/tolmacs-szijjarto-peter-toll-szergej-lavrov
Elég egyértelmű, hogy bemutatkozás helyett egyből ellopott egy valamit az a nő.
Mivel az orosz külügyminiszter is szóvá tette, innentől csak a maffia hívők hisznek a Fideszes cáfolatnak.
Láthatod, de akkor se úgy van! Igaz Fidesznyikek?
Aki Én
Már most mondom, hogy az első felháborodott reakciójuk igazolni fogja, hogy az történ, amit Lavrov látott.
De hiszem, hogy 1 méterről jobban látja, mint az önjelőlt propagandisták a zsíroskenyér mellől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.