A kormány az utóbbi egy évben 64 légkondicionált, környezetbarát autóbusz megvásárlásával segítette a budapesti buszpark megújítását – írta a közösségi oldalán szombaton a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára.

Fürjes Balázs üdvözölte, hogy szombaton maradéktalanul forgalomba álltak a 3,2 milliárd forintos kormányzati támogatásból vásárolt Mercedes-buszok. A BKV-t 34, a Volán flottáját 30 jármű gyarapítja – tette hozzá.

Fürjes államtitkár jelentős budapesti buszfejlesztésről beszélt

A kormány az új buszok beszerzésén felül 12 milliárd forintot biztosított a fővárosi közösségi közlekedés korszerűsítésére, és 200 milliárd forintot a 3-as metró felújításához – írta az államtitkár.

A bejegyzésben egyúttal közölte azt is, hogy idén lezárul a HÉV-járműtender.

(MTI)

(Fotó: BKK/Facebook)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nálunk meg olyan füstölő tragacsok járnak, hogy a kocsikon vastagon van a szutykos korom, és valószínű az emberek tüdejében is.
Csak szólok, hogy a pesti buszok vidéken még évekig okádják a kormot. Onnan tudom, hogy az utóbbi időben lefestetlenül passzolják le az ócska telepre való járgányokat.
Sámannus
Lehet ám dicsekedni pofátlankodni mindennel, de kivan a seggetek a lyukas gatyából, mert a maffia pedig lerabol minden mozdíthatót.
Lehet a pestieket íberelni, nagy dumával, közben a vidéket is kiölitek
lemming
A képen látható buszok közül egyik sem új.
De az igazi tragédia ez: "Holtvágányra döcögött-e vajon a veres villamos?"

index.hu/belfold/2021/01/30/gyors-fogaskereku-kozlekedjen-a-normafaig---nincs-ra-penz/

Áldatlan gyerekkorom egyik nagy lehetősége volt, hogy éjjelente nézhettem titokban Akira Kurosawa filmjeit - természetesen fekete-fehérben (mert ez a megtörtént eset, nem Amerikában játszódott) Persze másnap reggel oskola...
Akkor még nem tudtam, hogy ez milyen nagy hatással volt a testi és lelki fejlődésemre.
Most már tudom. Sajnos :(

A cikkel kapcsolatban be is villant egy jelenet, amire soha többé nem akartam emlékezni, de most itt van. Előmászott a mélyből, csak az a baj, hogy ezzel együtt az egész mélység előmászott.

Élvezzük együtt (a 6. perctől indul az "akció" némi előképpel - mert anya csak egy van!): www.youtube.com/watch?v=1kZEHyxmtyo

Dodes'ka-den... Dodes'ka-den... Dodes'ka-den...
Üvöltöttél kínodban? Akkor jó. Csak ennyit akartam elérni.
FerKat
Van a főváros és van ez a mindent fejlesztünk államtitkár. S ez az egész egy csiki-csuki játék. Folyamatosan egymás ellen beszélnek és cselekszenek, s állunk egyhelyben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.