Az országgyűlési képviselők és a nemzetiségi szószólók is eleget tettek a január 31-ei határidőig vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek – közölte Hargitai János (KDNP), az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke vasárnap délután az MTI-vel.

Minden képviselő leadta a vagyonnyilatkozatát

A bizottsági elnök tájékoztatása szerint a 198 országgyűlési képviselő, a nemzetiségi képviselő és a 12 nemzetiségi szószóló leadta saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek vagyonnyilatkozatát.

Az országgyűlési képviselők, a nemzetiségi képviselő és a nemzetiségi szószólók saját vagyonnyilatkozata nyilvános, és február 1-jétől megtekinthető az Országgyűlés honlapján (www.parlament.hu) a képviselő, illetve a szószóló neve alatt.

A vonatkozó törvények szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének szintén eleget tett az Állami Számvevőszék elnöke, alelnöke, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke, elnökhelyettesei, a versenytanács tagjai, a Költségvetési Tanács elnöke, a Közbeszerzési Hatóság Tanácsának elnöke és tagjai, a legfőbb ügyész, helyettesei, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, alelnökei és a Monetáris Tanács tagjai, valamint a felügyelő bizottság tagjai, a médiatanács elnöke és tagjai – tájékoztatott Hargitai János. Jelezte: a tisztségviselők saját vagyonnyilatkozata nyilvános, és szintén február 1-től megtekinthető az Országgyűlés honlapján a tisztségviselő neve alatt.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
holnaptól mese olvasás lesz;
és hülyének nézik a választókat !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Minek? Ha az igazat írnák bele, akkor holnap már nyithatna ki a Parlament képviselői terme.
Talán az Orbáné az egyedül hiteles. Nem igaz? NEM IGAZ!
Az övé talán a legkevésbé...
Nessy
@namihami: Hári János elbujdokol! Ennyit még ő sem tudna lódítani!
namihami
@namihami: Bocs: ...holnap már NEM nyithatna...
(jobban oda kell figyelnem)
namihami
@Nessy: És a szépségét a dolognak leginkább az adja, hogy ebben a kérdésben nemhogy minimális , de semmi különbség nincs az ottülők között.
A régi, szép kádári parlamenti összhang fílingjét lehet érezni rajtuk. Olyan Hazafias Népfront jellege van ilyenkor a parlamenti uraknak és fideszes ""efftársaiknak"".
Nessy
@namihami: Hja kérem a "LÉ" határozza meg a tudatot! Azt meg kapnak szépen! Birka iskola! "Ki sosem bégetett, az kap dicséretet"!
lampa laz
Még ha a valóságot tükrözné, de köztudott, h nem. Hamarosan sorban is állnak összefirkálni, mert kiderítik egymásról, h kimaradt belőle egy 'kis' ez+az...
lampa laz
@sgl: A következmények csak a kisembereket érik utol. Rájuk ez nem vonatkozik, hisz a trvényeket ők alkotják, igazítják, módosítják és ha kell pofátlanul ki is játsszák. Már nincs olyan negatív jelzö amit ne hasznaltunk volna el a jellemzésükre, mert a politikusnál mocskosabb állat nincs.
Clavigo
Hargitai pajtás ( a fasz tudja,,hogy ki ez ) jól teljesít... De tényleg,,,Ki a qrvaanyja ez a majom ??
RonaGyuri
Pontosítsunk! Leadtak egy ilyen című papírt! =))
Józsipapa
holnaptól mese olvasás lesz;
és hülyének nézik a választókat !!!
csak úgy....
ha orbán még mindíg olyan szarúl áll anyagilag mint a múlt évben,akkor rendeznünk kéne nekei egy gyüjtést..
ómió
És? Voltak újabb efftársi "privatizációk" is?
evacica
Orbán vstag börrel endelkezik! Ki a fene hiszi el, hogy egy Ft sincs a számláján! Legalább a látszatra adna! A tavalyi 890 ezer Ft is röhejes volt!
Nessy
@evacica: Lehet, hogy közös számlája van Lőrinc baráttal! Annak meg már nem kell vagyon nyilatkozatot készítenie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.