Azoknak, aki bejelölték a Kormányzati Tájékoztatási Központnak leadott regisztrációjukkor, hogy elfogadják az időnkénti értesítést abban bízva, hogy így első kézből tudhatják meg hányadikak a vakcinára várók sorában, vasárnap megeresztettek egy újabb semmitmondó, ám azért Brüsszelt hibáztató levelüket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
gépviselők képviselők protekciósok sportolandók na majd igaz lesz " levél a távolból "
szocistál ja focisták box, szilárd birkozgatók .olimpikóék ,mosónők mert ÖK korán halnak, eddig nem volt fontos se sürgős kivárjuk nyugi dec 31 -ig meglehet mind a kettő akár három is lassu víz partot mos.
Lepényleső
Akik még hittek a mesében,azoknak ez felel meg éppen?
cikicakk55
Nyunyóka! Neked már akkor sem hiszek,ha véletlen a pontos időt eltalálos papír nélkül. Akkora csicska vagy,hogy a nép számára katasztrófális. Sok kis tanyasi ember,akik eddig csak is Istenbe hittek,most rendesen meg lettek kavarja. Kiderült nekik,hogy nem egy isten létezik Magyarországon,hanem sokkal több Isten. A Fő isten Maga Orbán,aztán az alistenek a miniszterek,az alistenek alistene az államtitkárok. Szegény kis öregek meg kapkodják a fejüket,gogy itt meg mi történt. Elmennek a templomba és ott is sűrűbben ajjlják Orbán nevét és a Fideszt,mint Isten nevét. Szerencsétlenek már rettegnek,mert ha nem a Fideszre szevaznak,akkor a pokolra kerülnek. Ezek a kis öregek jobban félnek a menyországtól,mint itthon bár mitől. Ott a végtelenségben kell majd élniük,de mit csináljon mikor a gyerekei azt mondják,hogy apa ne teff!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.