Heti lapzsemle az év nem létező hónapjára járó negyed nyugdíjról, és a bevezetésének különös, Orbán-rezsimhez méltó módszeréről. A rezsim rövidesen folyósítja...a járvány tavaszi hulláma idején beígért 13. havi nyugdíj negyed részét az érintetteknek...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez csak azoknak hír, akik beveszik azt a maszlagot, hogy idén 3% lesz az infláció, pedig a boltokban már most sokkal több mutatkozik
Nessy
@RonaGyuri: Csak számítás kérdése az infláció mértéke! Attól függ, milyen tételeket, milyen súllyal veszünk figyelembe, és mit, mihez viszonyítunk! Hiszen egy index,egy viszonyszám.
és egy adat, nem adat! Ha az egyre olcsóbb, kifutó műszaki cikkek árait veszik nagyobb súllyal figyelembe, míg a különböző élelmiszerek árait alig, vagy a maginflációban (ami a nyugdíj emelés inflációs indexe) egyáltalán nem számolják, akkor az ott megjelenő 2 számjegyű infláció nem is létezik.
Sámannus
Még hogy a zinfláció, hát a kuszafaszú lankadó forintja mija büdös lótúró?
Az már tavaly elvitte a jövőévit is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.