Rogán Antal 2020-ban titokban megházasodott, ez pedig most derült ki, az éjfél után közzétett vagyonnyilatkozatából.

Rogán vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy új felesége van, Barbara

Az új feleséget Rogán Barbarának hívják – írja a 444.hu.

A vagyonnyilatkozatából új felesége nevén kívül kiderült még az is, hogy új ingatlant nem vett, a nevén továbbra is a szülőfalujában örökölt ingatlanok és területek vannak. Új megtakarításai viszont lettek: a tavalyi évben 13 millió forinttal növelte megtakarításait, ígybevallása szerint most összesen 822 027 591 forint megtakarítása van.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Vagyonnyilatkozatból derül ki hogy új asszony állt a házhoz? - kilóra vagy darabra kell azt beírni vajon? :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Akkor most két rogánné van?Mert az előző feleség mikor elváltak,megvált a rogán-névtől,aztán visszavette,bár újra férjhez ment. Lehet,hogy a rogán névvel "haladósabb,gördülékenyebb"az élete?És vajon az új férj mit szól hozzá,hogy az asszony még mindig rogánné?
Nyírfa
Közel egy milliárd...egy ilyen embernek...
kereső
@csipetke: Három. Cecilia előtt már házas volt."Első felesége Sonnevend Alexandra. Gyermekük András (2003). 2006-ban elváltak.[5][6]"
kereső
@Nyírfa: Jól fialt az V. kerület kiárusitása, és a letelepedési kötvények- nem véletlenül mondta ki a biróság, hogy rogán antalt nyugodtan lehet bűnözőnek mondani.
szegfue
Az egyértelmü, hogy az ország vezető embereinek több a keresete, igy a megtakaritása is, mint a "mezei" polgárnak. De hogy ennyire?! Ha a megtakaritását elosztom 50-nel (49 éves), akkor is ujszülött korától kezdve 1.370 eFt megtakaritása volt havonta! És akkor nem néztem a megélhetési + rezsi, stb. költségeket! Ezt tisztességes munkával biztos, hogy nem lehet elérni.
Nyírfa
@kereső: Ki nem állhatom Puzsér Róbertet, de időnként ő is beletrafál.

" Puzsér Róbert: az a nép, amelyik eltűri, hogy nyitva tartsanak a kaszinók, mialatt éttermek és edzőtermek épp tönkremennek, szolgák gyülekezete"

Itt ugyan a kaszinók nyitvatartása van a fókuszban, de a lopáscunami a székházeladással kezdődött, és azóta sem tudnak leállni, miközben semmit nem tettek le az asztalra.
De, a magyar embör hátán fát lehet vágni, vágnak is. Csakhogy ez a türelem nem valamiféle bölcsességszülte attitűd, hanem, hogy utánad Kertészt idézzem én is: ez a nép genetikusan alattvaló. És milyen az élet, permanensen visszaigazoltatjuk ennek a megállapításnak az igazságát. Hitler is "összeszerelő üzemet" látott bennünk, csak éppen fizetés és szabadnapok nélkül, kb. úgy, ahogy azt a lágereiben meg is valósította. S lám, eljött az idő, amikor összeszerelő üzem lettünk, s boldogan tesszük össze a kezünket, hogy dolgozhatunk a mindenkori gazdagoknak.
Cselédek az uraink, cselédek vagyunk mi magunk is, csak az egyik öltönyben , a másik munkásruhában.
sokanvagyunk
Vagyonnyilatkozatból derül ki hogy új asszony állt a házhoz? - kilóra vagy darabra kell azt beírni vajon? :)
Aki Én
Az értékes asszony bekerül a vagyonnyilatkozatba :)
Tán még át is kellett írni.
ómió
Pedig az akkora "efftársi közügy", hogy ihaj!
Nyírfa
@Horizont: 7 lakás! A hét minden napjára egy. Másnak bugyija van ennyi.

Régebben írogattam verseket, a rendszerváltásról is született egy keserű hangú, kellő szerénység nélkül,annak egy sorát idézem: " A hátsó lépcsőn a honfoglalók elseftelik a XXI. századot. "
Ez volt a véleményem 1989-ben. És ez azóta sem változott.
ESCOBAR
Ha ez így derül ki, akkor diszkriminatív a vagyonnyilatkozat! Főleg, ha erre külön rovat van!
Málna
Na, itt az újabb csámcsognivaló a vénasszonyoknak...:-)
Aki Én
@ómió: @Málna: Tán nem közügy a politikusok vagyonnyilatkozata? Vagy mit ,,csámcsogtok" itt?
ómió
@Aki Én: Efftársilag a "marital status" egyenlő a vagyonnyilatkozattal? Vagy, hogy ezt is a vigyorgóból kérdezed? Az más!
Aki Én
@ómió: ,,Rogán vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy új felesége van"
Szerinted én írtam be a családi állapotát, vagy Rogán?
Te buta bolsi...
szegfue
@Horizont: 9:08 Én a többiekét meg sem néztem... nem "idegelem" magam még ezen is!:)
vacsi
Ha meg nyilvánosan bejelenti, akkor azon rágódnak.
colibri
Talán 3 napon belül lecseng ez a vagyonnyilatkozattételi csoda, ami már azért is jó lesz, mert egyik sem tartalmazza a valóságot. Ezek eddig még csak hazudni (meg lopni és csalni) tudtak és ez nem fog változni ezután sem. Pont a vagyonnyilatkozatuk lenne igaz? Jót röhögnek az állampolgárokon, akik csámcsognak a csalinak beírt adataikon.
szegfue
@Horizont: Nem is igaaaaaaaaz:) Nem "fogja", csak pihenteti a kis dolgos kezeit:)
Ez a hölgy biztos szebb, mint Cecilia és talán még jóval fiatalabb is... szerencséje van Rogánnak, de azért a hölgyet nem irigylem. Ilyenkor elmélázok azon: hogy a fenébe képzelik magukat a pasik ennyire jónak, szépnek, férfi ideálnak?! Olyan rohadt hiszékenyek és nyilvánvalóan szerelmesek, hogy egyszerüen nem veszik észre: ez nem a személyes vonzerejüknek köszönhetik?
Clavigo
Mennyiért vette a " pinát ",,,,ha a vagyon nyilatkozatában tünteti fel ?
Lepényleső
...az az vagyontárgy,s természetesen keresztényi? Na és az anyagi vagyon valódiságáról mit lehet tudni?
szegfue
@Horizont: Igazad van... ha villanyszerelő lenne, akkor ugy kellene kinéznie, mint egy modellnek, akkor talán kellene a hölgynek. Érdekes, hogy egy pozició, a sok pénz vakká tesz pár nőt.
ómió
@Aki Én: Na, bolsi fajkretén! Megint súlyosbodott a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája rajtad? Már kezelhetetlen? Rogán új felesége meg, ugye - bármiből derül is ki - akkora "efftársi közügy", hogy - ha ráhazudnivalótok éppen nincs - az efftársi csámcsogda részére "igazi kincs"!
Aki Én
@ómió: Újra megkérdezem, te félkegyelmű idióta:

Én írtam be, vagy az én általam kitalált szabályozás alapján írta be, hogy vett egy új asszonyt?

A kérdésre válaszolj, te buta balfasz!
balos
@sokanvagyunk: Eggyel kevesebb verésre "méltó" asszonyt találsz az út mellett!
balos
@Aki Én: jobbfasz,de apja szoptatta,úgy hogy ennyike!Ja és már fizetési listán van a bérelt csicska!
ómió
@Aki Én: Ha félkegyelmű idiótát látnál, bolsi fajkretén, kukkants a tükörbe! De aztán magadra ismerj ám! Ha meg egy vagyonnyilatkozatban egy új feleség is "vagyontétel", akkor azt egy akkora elmeosztályi IQ-val rendelkező alkothatta meg, mint, amekkora neked is van!
ómió
@Horizont: Mid fáj, bolsi fajkretén efftárs!? Az eszed, ami nincs, nyilván nem lehet!
Clavigo
@ómió: Téged megint ki kérdezett,,Szarzsák ?
vitriol
Honnan volt rá pénze, ez nem derült ki? Szerelemből senki nem menne hozzá!
simmering73
Hűha. Az új feleség történész. A szkíta rokonságot kutatja. Na a Tóni fog még hátrafelé nyilazni helikopterről.
voltmárjobbis
Az rendben van, hogy rogán hobbija a házasság/elválás. De az nincs rendben, hogy a feleségeit közpénzen milliomossá teszi.
yazo64
Szegény Nancy ezt már nem élhette meg...
kereső
Van egy 28 éves irodalom szakos bölcsész, aki 303 millió banki hitelt kap földvásárlásra. Állami tulajdonú banktól. Milyen fedezetet tudott felmutatni, ill. milyen garanciái voltak a hitel visszafizetésére? Elég volt azt mondani, hogy rogán??
Az após meg szintén ugyanennyit? Az az após, aki a cégére is kapott 300 milliós kölcsönt, az előző évi árbevételére ami 29 millió volt? Kicsit sem fura a BB Bank hitelkihelyezési gyakorlata. Arról nem is beszélve, ha ezek a hitelek bedőlnek, akkor az állam!, azaz az adófizetők állják a veszteséget. Qrvára értenek hozzá a ner lovagok és lovaginák, hogyan kell más kezével csalánt szedni.
ómió
@Aki Én: És makogjad már ide, agyatlan bolsi bakmajom, hogy Rogán felesége már az esküvő előtt is közszereplő volt, vagy csak rá kell hazudnotok!? Hogy "látod" az elmeosztályról?
ómió
@Clavigo:Örülök, hogy bemutatkoztál, szarzsák efftárs! Én ómió vagyok! Egyébként, fajkretén, téged ki kérdezett?!
ómió
@Horizont: Szarjál gyertyában, bolsiék elmebetege! Akkor méltó helyre hullik! Ne a tetves bolsiságodat próbáld másra hazudozni! Ahhoz előbb töröld le a Böszmeszart a szád széléről! Ha meg seggnyaló látványára vágysz, fajbarom, kukkants a tükörbe!
Nyírfa
Ne irigykedjetek! Vajna Timi is olyan szerelmes volt , hogy szinte lángolt! Ég is a közpénz. Most Barbara családja tesz a tűzre.
Nektek már az sem jó, ha befűtenek nekünk, hálátlan népség!
ómió
@Horizont: Mi történt, bolsiék elmebetege!? Nem kaptál nyugtatót, vagy csak már nem hat rád? Ne fokozd a kreténségedet, inkább szedáltasd magadat!
kissé felnőttem
oh mily szegény sorból választotta az uj arát : megtakaritás ? toncsi elszégyelné ha én adnák be vagyonbevallást orbán meg elhagyná az országot is.olyan haragra gerjedne.
Pálinkafőző Rézüst
hát nem a szájerjózsit vette el?? :O na ez is csak egy látszatházasság... :)))
kereső
Azért lássátok már a jó oldalát is ennek. Egyenlőre nem kell fizetnünk plasztikai sebészt.
ómió
@Horizont: Már te is másra hazudnád a tetves bolsiságodat, fajgörénykém!? Az elmebajod mellé már ezt is elkaptad az "Aki Én" efftársadtól? Látszik, "sokoldalú efftárs" vagy!
ómió
@Horizont:Barmot láttál a tükörben, efftársilag, bolsi fajgörénykém!? És már magadat se ismered meg? Akkor ettől vagy te "jó efftárs"!
voltmárjobbis
Mi értelme a politikusko vagyon nyilatkozatának?
ómió
@Horizont: Már megint az elmebeteg, ám annál tetvesebb bolsi egódat hazudnád rám, fajgörény!? Netán már 89. óta próbálod másokra hazudni? És azóta nem megy? "Aszta"!
ómió
@Horizont: Ha büdös seggnyaló bunkó fajkretént szeretnél látni, kukkants a tükörbe, bolsi latrinabúvár! Ne a másikra hazudd a tetvesbolsi egódat!
ómió
@Horizont: Efftársilag kussolni csak az olyan bolsi tetü szerzet képes, mint te vagy, fajgyökér! Nem tudtad? Még ezt se? Akkor meg végre fogadj szót legalább magadnak, latrinabúvár! Vagy már az se megy neked ott az elmeosztály munkásőr tagozatán!?
silber13
@ómió: Maul halten, te két lábon járó genitália4
ómió
@silber13: Akkor fogd be a pofád, bolsi szarkupac! Ne mással foglalkozz!
ómió
@silber13: Akkor fogd végre be a mocsokbolsi pofádat!
dr. prédikátor
azt tudjátok hogy a roggyant tóni házassága a FOLDHIVATALBAN KÖTTETETT???!!!
silber13
@silber13: Szarból lettél és szarrá lesze!:-))))))))))))))))))))))))
ómió
@silber13: Te viszont az vagy, latrinabúvár! Ebből "jósoltad"? Ne kend másra! Ha meg kussolnál - mondtam - fogd már be a pofád!
ómió
@silber13: Akkor kussolj végre, bolsiék díszfaszfeje! Vagy annyi eszed nincs, mint a kijáró disznónak?
silber13
@ómió: te két lábon járó genitália!!:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ómió
@silber13: Olyat láttál a tükörben, szarkupac!? És már magadat se ismered meg!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.