Miskolcon, Kunszentmárton közelében, Bács-Kiskun megyében balesetekkel indult a hét, a fővárosba vezető utakon lassú a haladás.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Miskolcon, a 3-as főút átkelési szakaszán, a 189-es km-nél, a bevásárlóközpontnál egy autó gyalogost sodort el. A többsávos szakaszon sávlezárásra készüljenek a helyszínelés miatt!

- A 45-ös főúton, Kunszentmárton közelében, ahol korábban egy személyautó az út melletti árokba hajtott megszűnt az útlezárás, de még félpályás korlátozás van érvényben az 5-ös km-nél.

- Bács-Kiskun megyében lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy autó a Szentkirály és Tiszakécske közötti útszakaszon. A 10-es km-nél csak váltakozva engedik el az autósokat.

- Lassú a haladás az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúttól a városközpont irányába. Sokan haladnak a 10-es főúton Pilisvörösvár és az ürömi körforgalom között, a 11-es főúton Szentendre térségében, és az 51-es főúton Dunaharasztinál, az M0-s csomópont előtt.

Az Úinform azt is közölte jelentésében, hogy a hajnali-reggeli órákban ónos eső esett-esik a Tiszántúlon többfelé, különösen Hajdú-Bihar megye déli részén, valamint az M43-as és M44-es autópálya egyes szakaszain. A Magyar Közút gépei folyamatosan végzik a síkosságmentesítést, de azt kérik a közlekedőktől, hogy aki teheti, ne induljon el addig, amíg az ónos eső tart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.