A várpalotai rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves külföldi állampolgárt.

A Várpalotai Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli munkatársa 2021. január 31-én, délután arra lett figyelmes, hogy az egyik helyi pékség előtti parkolónál egy személy késsel a kezében odamegy egy autóhoz és belerúg. A férfit a cselekmény abbahagyására szólította fel, majd értesítette a kollégáit.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a pékség egyik alkalmazottja, egy 25 éves külföldi állampolgár szóváltásba keveredett az üzletben tartózkodó vásárlóval. Dulakodni kezdtek, majd az elkövető elővett egy kést a pultból, és a sértett után sietett. Ezután – a rendőr felszólítására – visszament az üzletbe, majd egy üdítősflakont felkapva ismét kifutott az épületből, a sértett autójának ajtaját feltépte, és a volán mögött ülő személy fejéhez vágta a műanyag palackot.

-olvasható a rendőrség közleményében.

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a 25 éves külföldi férfit, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

Forrás:Rendőrség
Kép:Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bélabácsi
Köszönjük szépen a külföldi alkalmazott eddigi munkáját, most menjen haza hazájába, ott dühöngjön. Örüljön hogy nem Amerikában egy Amerikai rendőr szeme láttára rohangált késsel a kezében, ott keményebben fellépnének ellene...
gazdag dezső
Persze !! Csak fogadjunk be mindenféle bűnöző jellemű embereket az országunkba !! Itt az eredmény,de még mennyiről nem tud a nagyközönség .Az ilyeneket azonnal kitoloncolni kell !!
Peller Anikó
Jó de mivel húzta fel magát?

Rossz napja volt vagy csak ránézett a vásárló? Esetleg ugatott? Szidta a biszmillahot? Hideg volt a kenyér?
Lepényleső
Ennyire hézagos hír hallatán,könnyen juthatunk arra,hogy az elkövető a nemzeti kormány által betelepített Ukrán?
namihami
@Lepényleső: 20.14: Én egy erdélyi magyarra gondoltam. Azoknak az állampolgárságát szokta a fideszmédia hírei ilyen diszkréten körülírni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.