A napokban derült ki, hogy testőrökkel védik Müller Cecíliát, mert fenyegetéseket kapott.

Nyomozás indult a Müller Cecíliát ért fenyegetés ügyében

Az országos tiszti főorvost ért fenyegetések ügyében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája nyomozást indított – tudta meg a Telex.

Ennél többet a folyamatban lévő eljárás miatt nem árultak el, így azt sem, hogy az ügyben hallgattak-e már ki tanúkat, esetleg gyanúsítottat. 

(Telex)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Vajon meg kik fenyegethették,- tévedésből - vagy nem - akik a tv székházat egykor tábortűznek nézték?
gina
Foglalkozzál inkább azzal amire felesküdtél gerinctelen öreglány,(ki piszkolná be veled a kezét?? ) ha neked fontosabb OV lefizetett pincsi kutyájának lenni, akkor megérdemled, félj állandóan ,nem sajnállak.. de nem is hiszem hogy ez igaz lenne, gondolom inkább csak kényelmesebb állami pénzen , azt a nagy feneked furikáztatni, mert már "fames" vagy
Gazella
A hét vicce :D nyunyoka ha elvisznek iziben vissza is hoznak :D
Dagadék utasítása szerint védenek téged nehogy megszökj.
justhpeter
Muszáj védeniük, ennél ostobább bűnbakot nem is találhattak volna. Ráadásul ez az egész cirkusz még erőfitoktatásnak is gyenge, hiszen Nyunyóka nénin már az óvodások is röhögnek.
Béla333
Mert nem az a lényeg, hogy Szeszilke már 1 éve minden nap felolvassa a maffia által elérakott papírlapot és a számokat horribilis jövedelemért, hanem hogy állítólag valaki ferde szemmel nézett rá, vagy beszólt neki.
Ez is csak az Arrogáns Tóniék által kitalált propaganda hazugság...
nezelodo
Istenem, a Mi Viktorunkat is meg akarták merényelni azok a gaz fémkeresős relikvia gyűjtők, de a hős TEK vezér és legényei megvédték, és lefoglalták a ujjukra kötött befőttesgumit, meg a kilövésre előkészített papírgalacsinokat. Azóta hírzárlat van az esetről. Pedig milyen jó lenne hallani a példás megbüntetésükről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.