Így zárult a történet.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 20 éves helyi férfival szemben.

A miskolci rendőrség bemutatja: 10 mázsa birsalma nyomában

Az elkövető 2020. szeptember 17-e és szeptember 21-e között Miskolcon a Napraforgó utcában található egyik gyümölcsösben – a szüret előtti időben – tíz mázsa birsalmát szedett le, és tulajdonított el. A rendőrök a nyomozás eredményeként megállapították az elkövető kilétét, majd 2020. november 17-én gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi a kihallgatása során beismerő vallomást tett, amelynek során elmondta, hogy a birsalmát több alkalommal hozta el a gyümölcsösből, amelyet kis tételekben értékesített.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TollerBela
Helyes, el kellet kapni a cudart ! Most pedig tessenek elmenni ahhoz banki ügyintézőhöz, fiókvbezetőhöz és igazgatóhoz, akik révén 83 millára felvett 1,2 milliárdért 1200 hektár földet merészelt megvásárolni rogán új apósa meg anyósa! Vagy inenntől már mindegy, majd leülik ?
justhpeter
@TollerBela: Jó javaslat. Várom az eredményt.
nezelodo
Már azt hittem a Mátrai Erőmű privatizációját és reprivatizációját derítették fel és elkapták a felelősöket, és a nyereészkedő vevőt is, aki eladta sokkal többért a régi tulajnak, mint amennyiért megvette!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.