Az MSZP EP-képviselője szerint amit a Momentum elnöke tett, az "így nem volt túl elegáns".--- ------. Egy hazug, lopós pártot akarunk éppen közösen leváltani. Együtt. Nem szerencsés, ha eltanulod tőlük azt, ami épp taszít mindannyiunkat. Pár perccel ezelőtt az ATV 'Egyenes beszéd' című műsorában azt állítottad: nem láttad egyetlen ellenzéki párttól sem, hogy az ésszerű nyitás mellett foglalt volna állást, bezzeg a Momentum elég bátor ahhoz, hogy kimondja, amit az emberek elvárnak. ---Attól, hogy letagadod más ellenzéki politikus akcióját és javaslatait, azok még a nyilvánosság részei" - írta nem sokkal később Facebook-oldalán Ujhelyi, aki arra emlékeztetett: az Európai Parlament turisztikai szakbizottságának alelnökeként az elmúlt hetekben végig egyeztetett a szolgáltatói szektor képviselőivel és érdekvédőivel, ezek tapasztalatai alapján fogalmazta meg az ésszerűtlen szigorítások átgondolására vonatkozó – akkor sokakat meglepő - javaslatát.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Nyírfa: Dobrev valahogy nem igazan aktiv ezen a teren. Megtalalta a helyet, magas poziciojat az EU-ban, es valoszinu nem akar egy szamara meltatlan ugybe keveredni: parszor mar helyre kellett tennie orbanekat meg a karaktergyilkos mediajat - ha bejelentene, hogy o indul a ME jeloltsegert, akkor semmi massal nem foglalkozna a puhos, mint hogy ot kivegezze. (Bar massal is ugyanezt fogja tenni, efelol senkinek ne legyen ketsege). Dobrevnek nagy csaladja, kicsi gyereke van, akit meg ep elmevel fel akar nevelni, es nem orban mocskolodasainak kitenni oket. )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 08.05
Karma1 írt hosszasan, neki céloztam a választ...
kereső
@Béla333: De csak azért irt Neked hosszasan, mert Te rögtön a DK-ról, meg GYF-ről kezdtél el halandzsázni a cikk kapcsán.Mindegy, ne ragozzuk.
Béla333
@kereső: 10.10
Egyetértek, tök fölösleges...
karma1
@Béla333: Draga Bela! Azert fejtettem ki hosszasan neked azt, amit, mert te minden elozmeny nelkul, tegnap 07.36-tol mar de'ka'ztal, gyurcsanyoztal! Tevedesed ellenere en nem vagyok sem gyurcsany es DK-fan, sem egyeb partnak az elkotelezett tamogatoja - szerintem mindegyikuk megeri a penzet.
De azert emlekeztetnelek ra, hogy nyilvanos balhektol szinte minden part hangos volt - ez az lmp eseteben meg fizikai eroszakkal is jart Hadhazy Akos ellen. Vagyis mint a kurvak a Rakoczi teren, ugy esett egymasnak az lmp vezetosege a 18-as valasztasok utan, aminek az lett a kovetkezmenye, hogy Szel es Hadhazy fuggetlen kepviselok lettek. Nem baj, - mar mondtam neked ezt tobbszor is - hogyha nem csiped Gyurcsanyt, vagy barki mast, de azzal nem vadolhatod, hogy nem akart mindenek felett egyseget mar 2018-ban! Aki vele nem akart osszefogast anno 18-ban, az eppen az lmp es a jobbik volt , na meg a momentum.,... Akkor most mirol is beszelunk?
Az elszamoltatassal kapcsolatban: Tokeletesen egyetertunk - miert nem szamoltatjak el egymast a kormanyok? Tenyleg, miert is nem? Miert is huzza a fidesz mar 30 eve a III/III-asok es egyeb besugok elszamoltatasanak az ugyet? Ne tolem kerdezd, vagy @kereso: -tol, hogy miert nem szamoltattak el pl. Gyurcsanyt, mert ez nem tolunk fuggott! Na, 11. eve uralkodik a puhos, TENYLEG, MIERT NEM SZAMOLTATTA MAR EL AZ ELOZO KORMANYOKAT??? Eleg ideje volt ra ! Ja, hogy mert nem fogadtak el meg a mai napig sem az ugynoktorvenyt? Aaaa', Gyurcsany elitelesehez nem kell ugynoktorveny: emlekszel? volt egy OLAF jelentes az Unio reszerol, mert orban odavitte a 4-es metro ugyet, es mert orban szerette volna elvagni Gyurcsany es Demszky torkat - emlekszel, mi tortent ezzel kapcsolatban? Gyurcsany es Demszky AZONNAL bejelentettek, hogy keszek birosag ele menni az OLAF jelentessel kapcsolatban, amennyiben magyar reszrol nyomozas indul. NEM INDULT NYOMOZAS ELLENUK, nagy valoszinuseggel azert, mert nem csinaltak semmi olyat, amiert felelossegre lehetett vonni oket!
karma1
@Béla333: Folyt.: Pedig akkor mar orban volt a tronon - 2010 utan! Mondom, MINDEN politikust tessek elszamoltatni, akirol bebizonyosodhatna, hogy a nep es az orszag erdekei ellen tett valaha is!
Most orban miert nem cselekszik? Miert nem hasznalja a teljhatalmat arra, hogy egyszeruen Gyurcsany lakasara kuldi a TEK-et, es kb,. olyan pocsek es gyenge vad alapjan koterban tartsa, mint dr. Czegledy Csabat??? Megtehetne - de csak azert nem teszi, mert SEMMILYEN torvenysertest nem talalt Gyurcsany reszerol!. Szoval csak ennyi! Viszont TOKELETESEN egyetertek veled, hogy nem szabad kibeszelni SEMMIT SEM, sem magan-, sem partpolitikai belugyet, SEMMIT SEM!
Sámannus
@sgl: Szerintem jól jön egy orbános karakter az ellenzéki felállásban, a zemberek csak rá jönnek, hogy a pohos is ilyen agár természetű volt hátulgombolós korában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.