Kedd este szörnyű baleset történt az M6-os autópályán, ahol két autó rohant egymásba. Az egyik utas pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A deltahirek.hu információi szerint

a két kocsiban összesen nyolcan utaztak. A vétlen autóban egy martonvásári család volt, akik a nyuszijukat vitték oltásra Rácalmásra, épp onnan tartottak hazafele, mikor megtörtént a baleset. Az édesanya vezethetett, mellette a férje ült, illetve a hátsó ülésen három gyermekük.

A portál információi szerint az autójukba az adonyi kihajtónál száguldott bele hátulról egy fekete kocsi, aminek következtében a szalagkorlátnak ütköztek. Hátul ült 10 év körüli kislányuk is, aki súlyos sérüléseket szenvedett, így a helyszínen életét vesztette.

Egy kislány halt meg az M6-oson történt esti balesetben

Mint kiderült, az édesapa könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet, azonban az elhunyt kislány testvérei és édesanyja is életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A balesetben a házi kedvencük is életét vesztette. Az anyát a roncsok közül feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani, mivel beszorult. A vétkes autó sofőrje nem sérült meg. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(deltahirek.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Soha nem a gyilkos hal meg... Mert, aki nem tartja be a közlekedési szabályokat, és ezzel halált okoz, az bizony gyilkos - ezen nincs mit szépíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.