EZ ITT KÉREM ORBÁNIA!! =)) A magyar reformátusok első számú vezetőjévé, a zsinat elnökévé választhatják a politikai karrierjét egyházira cserélő Balog Zoltánt. Ám nem a hagyományos módon. Már csak az a kérdés, lesz-e formális kihívója Balog Zoltánnak, vagy egyedül méreti meg magát – több forrásunk is ezt mondta a Magyarországi Református Egyház legfőbb ­döntéshozó fóruma, a zsinat február 17-én esedékes tisztújításáról.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy kép többet ér …

A jvg.hu beszámol róla, hogy hány szabályt és szokást kellett ahhoz igazítani, hogy Balog-páter megdicsőüljön

A „A hagyományok többszöri felrúgásával lehet a református zsinat elnöke Balog Zoltán” című íráshoz egy képet mellékeltek:

api.hvg.hu/Img/1100-620/060e66b9-b763-40b5-ba59-a6addf4aa5ea.jpg

Telitalálat!!! =))
karma1
@RonaGyuri: Hahahaha, ez fantasztikusan jo!!!
Viszont Gyurikam, ne keresd a kakan a csomot - istenkem, most egy jo par szokast, hagyomanyt, belso egyhazi torvenyt megszektek - de szerinted beleultetik meg a katolikus papat a ferfiusagat megallapito szekbe??? Naugye!
Mindegyik egyhaz enged egy kicsit, nehol a gyermekek meg belehalnak a keresztelesbe, de mar kezd kialakulni a XXI. szazadi vallaskep...
ESCOBAR
Kinek nem tetszik?! A kálvinistáknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.